FORMACIÓ I OCUPACIÓ
Wednesday, September 6, 2017

130 joves comencen els cursos gratuïts d’anglés de València Activa del mes de setembre

Gómez recorda que l'Ajuntament pagarà les taxes d'examen oficial de B2 als que aproven.

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha destacat hui l'èxit de participació que estan tenint els cursos gratuïts d'anglès desenvolupats des de València Activa i ha anunciat que “només en el mes de setembre començaran estos cursos 130 joves”. Ha informat que des que es va engegar a l’estiu, 257 joves han accedit a esta formació dins de la campanya d'accions d'ocupació jove ‘Anem!’, promoguda per la seua regidoria.

Durant el mes de juliol, 81 joves aturats menors de 30 anys van participar en estos cursos intensius, mentre que en el mes d'agost ho van fer 53, dividits en 7 grups. A eixa quantitat hem de sumar les 130 persones que han començat a realitzar els cursos del mes de setembre.

Els cursos, impartits en 17 grups, ofereixen horari intensiu tant de matins com de vesprades, es desenvolupen en els centres municipals d'ocupació d'Emilio Baró i Lleons, i són impartits per filòlegs i filòlogues inscrites en la pròpia Agència D’Ocupació València Activa, que proporcionen als alumnes material propi.

Sandra Gómez ha destacat que l'objectiu d'estos cursos és que els joves “puguen aconseguir un nivell intermedi d'anglès que els permeta desenvolupar les seues competències de cara al mercat laboral, i preparar-se per a adquirir títols oficials. Tot açò de forma gratuïta”.

AJUDES 'VALÈNCIA ACTIVA JOVE'

A més de l'oferta formativa, la campanya Anem! ofereix les ajudes 'València Activa Jove: Formació Inglés', que permetran als estudiants pagar les taxes d'examen de les proves de certificació oficial d'anglés nivell B2 fins a un màxim de 100 euros.

Una mesura que, segons Gómez, pretén ‘que cap estudiant deixe de realitzar els exàmens de certificació i obtenir el títol oficial corresponent per raons econòmiques’.

A tot açò cal sumar els contractes laborals directes realitzats a més de 400 joves amb i sense qualificació a través dels programes EMCUJU i EMPUJU para menors de 30 anys empadronats a València i inscrits en el sistema de garantia juvenil, promovent la seua inserció laboral.

Segons ha explicat Sandra Gómez, “és necessari dur a terme accions dirigides a combatre la desocupació entre els i les joves", ja que, segons ha advertit, "suposa un dels grans problemes socials".Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE