PROTECCIÓ CIUTADANA
Friday, March 23, 2018

247 agents de Policia Local vetlaran per la seguretat a la Mitja Marató d'este dissabte

La prova es disputarà entre les 17:00 i les 20:15 hores amb eixida des del pont de Montolivet

La regidoria de Protecció Ciutadana ha preparat un dispositiu de 247 agents que es desenvoluparà a partir de les 17:05 hores, moment en el qual eixiran les primeres participants al costat de dones motoristes de la Divisió de Seguretat Vial de la Policia Local que formaran la càpsula de seguretat de la carrera.

Des de Policia Local s'insisteix en la necessitat de consultar l'itinerari de la carrera i l'horari dels talls en les diferents vies, ja que es produiran amb antelació a l'inici i en algun cas es mantindran fins que els equips de neteja puguen fer el seu treball després que haja finalitzat la carrera. Es recorda que en diversos punts del recorregut els talls de trànsit es mantindran fins a prop d'una hora després de finalitzada la carrera, com alguns trams en Sant Pius V, Gran Via Ferran el Catòlic, Pintor López, Blanqueries, Tarongers, Manuel Candela, Passeig de l'Albereda, plaça de l'Ajuntament i Menéndez Pidal, que coincideixen amb punts de recollida d’aigua o elements necessaris per a participants.

La finalització de la carrera està prevista al voltant de les 20:15 hores, quan passe per meta l'últim o l'última dels i les 14.800 corredors que es preveu participen en este campionat mundial.

Des de Policia Local, que instal·larà el centre de coordinació del dispositiu el mateix dissabte en la sala del 092 de la Central situada en l'avinguda del Cid, també es recomana l'ús del transport públic de les línies 35 i 99 de l'EMT que disposaran d'un servici especial d'alta freqüència cap a la Ciutat de les Arts i les Ciències

Per a millorar la mobilitat i accessibilitat de vehicles d'emergències s'han previst tres punts d'encreuament pelsqual les ambulàncies podrien entrar i eixir. El primer, situat en Serradora amb Pedro de València, el segon en el Passeig d'Albereda amb pont d'Exposició i el tercer en Menéndez Pidal amb l'avinguda Pius XII.

Finalment s'informa que l'organització de la prova compta amb el telèfon 96 394 02 00 i el whatsapp 672 114 201 per a atendre als qui ho necessiten el mateix dissabte, de 09:00 a 20:00 hores ininterrompudament.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE