OCUPACIÓ
Wednesday, June 13, 2018

250 persones seleccionades per València Activa comencen a treballar en el nou Primark de València

El principal objectiu de València Activa és generar noves oportunitats laborals entre qui més les necessiten

L'agència d'ocupació de l'Ajuntament, València Activa, ha col·laborat en la selecció del personal necessari per ocupar els 250 llocs de treball generats amb motiu de l'obertura de la nova botiga de roba d'una firma irlandesa que hui ha inaugurat el seu primer establiment al centre de la ciutat.

Així ho ha recordat la regidora de l'àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, després d'assistir a l’obertura d’este establiment de Primark «que en arribar a un acord amb l'Ajuntament ha permès incrementar les oportunitats de treball de les persones que més ho necessiten». L'edil, que ha qualificat de «rellevant» este acord, també ha destacat «la intenció i compromís del govern municipal de seguir treballant en esta línia».

La col·laboració establerta durant els mesos en els quals s'ha dut a terme el procés de selecció de personal ha consistit en la difusió, dins de la plataforma de l'Agencia d’Ocupació València Activa, dels enllaços directes a les vacants per a dependents i dependentes oferides per Primark. A més, València Activa ha cedit les seues instal·lacions per a la realització de diferents activitats relacionades amb este procés selectiu. En total, 250 persones es van a incorporar a la nova botiga.

AGÈNCIA D’OCUPACIÓ VALÈNCIA ACTIVA

Segons ha explicat Gómez, «actualment 11.900 persones estan inscrites a l'Agència d'Ocupació València Activa i 2.875 persones han estat derivades a ofertes d'ocupació durant 2017». «És un instrument que posa en marxa activitats d'intermediació laboral amb la finalitat de proporcionar a les persones aturades una ocupació adequada a les seues característiques i, també, un catàleg de formació per millorar les seues oportunitats laborals”, ha destacat.

Així mateix, ha afirmat que «el principal objectiu tant de l'agència d'ocupació com de la resta de servicis oferits per València Activa, és generar noves oportunitats laborals entre les persones que més ho necessiten, ajudant-los a millorar la seua situació i aconseguint alhora impulsar el desenvolupament econòmic de la ciutat de València”.

Igualment, l'Agència té com a objectiu prioritari ajudar a les empreses a través d'un servici d'assessorament en gestió de recursos humans, seleccionant el personal qualificat per esmenar les seues necessitats immediates. És a dir, rep ofertes d'ocupació de les empreses i les posa en contacte amb les persones aturades que estan inscrites en la seua base de dades per cobrir estos llocs de treball, realitzant una preselecció prèvia.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE