EMPRENIMENT
Tuesday, October 11, 2016

400 NOVES EMPRESES I EMPRENEDORS PRESENTEN ELS SEUS PROJECTES A LES AJUDES VALÈNCIA ACTIVA EMPRÉN 2016

Sandra Gómez destaca l’alta participació d’esta edició, el termini d’inscripció de la qual estarà obert fins a dimecres que ve, 19 d’octubre

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha destacat hui l’“alta participació” de noves empreses i autònoms en la convocatòria de les ajudes municipals València Activa Emprén 2016, destinades a finançar les altes en el règim especial de treballadors autònoms (RETA) a la ciutat de València.

Fins al dia de hui, s’han registrat 387 sol·licituds de subvenció a este ajudes, que tenen un termini d’inscripció obert fins al 19 d’octubre, per la qual cosa Gómez ha considerat que en esta edició “podríem superar les 400”.

La regidora, que ha fet estes declaracions després de visitar els centres de formació municipals i la Fundació d’Ocupació, ha destacat que “davant de l’èxit d’esta convocatòria”, la Regidoria de Desenvolupament Econòmic ha ampliat la dotació pressupostària fins als 600.000 euros. D’esta manera, considera que podran concedir-se al voltant de 195 subvencions, que pugen a una quantia fixa de 3.000 euros per a cada un dels beneficiats. L’any passat, estes ajudes van tindre un import total de 250.000 euros i es van concedir a 84 sol·licituds de les 325 rebudes.

SUPORT ALS EMPRENEDORS

La responsable d’Ocupació ha remarcat que amb estes ajudes l’Ajuntament “demostra el seu suport als emprenedors perquè situen València com a capital i referent de la innovació i l’emprenedoria”. En esta línia, ha considerat que “l’extraordinària dada de la creació d’empreses corrobora que València es mou”.

Les ajudes poden sol·licitar-se fins al pròxim 19 d’octubre, i la documentació es pot presentar en qualsevol dels registres d’entrada de l’Ajuntament. Estan dirigides a persones físiques o jurídiques, comunitats de béns i societats civils que hagen iniciat la seua activitat empresarial i l’alta en el RETA entre el 19 de juny de 2015 i la data de presentació de la sol·licitud. A més, l’alta en el RETA ha de ser d’una persona que no haja estat d’alta en este règim en els últims 6 mesos.

Així mateix, es concedirà una quantia fixa de 3.000 euros a cada empresa que en resulte beneficiària, import que s’incrementarà si la persona sol·licitant i que es dóna d’alta en el RETA pertany a determinats col·lectius de risc.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE