OCUPACIÓ
Thursday, November 22, 2018

80 persones majors de 55 anys s’incorporen a treballar a l’Ajuntament

Sandra Gómez ha rebut les 80 persones del programa Oportunitats +55, a les quals se’ls dóna ocupació durant 9 mesos

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez ha donat la benvinguda hui al contingent de 80 persones majors de 55 anys que s'incorporen a treballar durant 9 mesos a l'Ajuntament a través del programa Oportunitats +55. Tal com ha subratllat «volem posar en valor l'experiència de persones que porten tota la vida treballant, així com ajudar-los a cotitzar les seues futures pensions i contribuir al fet que troben en el futur una oportunitat laboral a la nostra ciutat».

La delegada de Desenvolupament Econòmico, Sandra Gómez, ha recordat que estes persones «pertanyen a eixa generació oblidada, de majors de 55 anys, que es van quedar fora del mercat laboral durant esta crisi econòmica, i de les quals, pràcticament ningú se n'ha enrecordat o n’ha parlat». Des de l'Ajuntament de València «vam entendre que era un problema que el Consistori tenia el deure i la voluntat d'intentar visibilitzar i resoldre».

Els objectius d'impulsar un pla d'ocupació específic per a majors de 55 anys passen, en paraules de la regidora Sandra Gómez, «per fer visible davant les empreses valencianes la idea que han de comptar amb l'experiència de persones que porten tota la vida treballant i que poden aportar molt de valor als seus projectes empresarials». En segon lloc, ha afegit l'edila, «per a aquells casos de major emergència, amb més anys en l'atur i amb càrregues familiars, també havíem de dissenyar un programa que permetera a estes persones incorporar-se durant 9 mesos al mercat laboral; de manera que es poguera ajudar-los a cotitzar per a les seues futures pensions i jubilacions». Gómez ha remarcat la importància que el pla «funcionara com un pont per tal que, en el futur, estes persones puguen trobar una oportunitat laboral a la nostra ciutat».Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE