Protecció Ciutadana
Tuesday, August 4, 2015

Ajuda i col.laboració per a les empreses de mudances

Sandra Gómez es reuneix amb Carlos Grande

L'Ajuntament de València, a través de la Policia Local, col·laborarà amb el sector de transportistes dedicat a les mudances, perquè estes puguen realitzar-se en les millors condicions i amb el menor perjudici ciutadà. La Delegada de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, s'ha entrevistat este matí amb el representant de la Federació Valenciana de Transportistes, Carlos Grande, per a parlar d'este assumpte.

Un dels aspectes que han tractat és el dels permisos d'ocupació de via pública en el lloc on va a realitzar-se una mudança. Malgrat que aqueixos llocs reservats per a l'estacionament del camió de mudances durant el temps necessari són prèvia i degudament senyalitzats, Carlos Grande li ha comentat a Sandra Gómez que no és infreqüent que les plaques d'avís de mudança desapareguen i el lloc siga ocupat per un altre vehicle.

Carlos Grande ha demanat que es designe un contacte per a este tipus d'activitat en totes les unitats policials de districte, per a evitar estes situacions i perquè , en cas de produir-se, l'empresa encarregada de la mudança compte amb un interlocutor a qui recórrer.

Fins ara, quan la grua municipal es portava un vehicle estacionat en el lloc de la mudança a causa de que algú havia fet desaparèixer la placa i el conductor no coneixia esta reserva d'espai, este no pagava l'enganxe del vehicle. Una situació que ha canviat amb les noves condicions de prestació del servici, per la qual cosa se cercaran alternatives que no perjudiquen cap de les parts.

D'altra banda, Sandra Gómez s'ha reunit a primera hora del matí amb el regidor de Seguretat Ciutadana de la veïna població de Tavernes Blanques, Benito Villena, qui ha sol·licitat de l’Ajuntament de València la seua col·laboració en diferents aspectes com el de la cessió de material professional del que la Policia Local de València ja no en fa ús.Fuente de información: Ajuntament de València

Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE