Tuesday, November 24, 2020

AJUNTAMENT I DIPUTACIÓ AVANCEN EN LA SOLUCIÓ A LES REIVINDICACIONS VEÏNALS DE MASSARROJOS I BENIFARAIG

Un conveni entre la corporació provincial i l’Ajuntament permetrà construir una via alternativa a la que travessa ara mateix el poble de Massarrojos

Representants del govern municipal i de la Diputació de València han mantingut este dimarts una reunió per abordar diversos projectes que han de donar resposta a les reivindicacions veïnals dels pobles de Massarrojos i Benifaraig. Entre els acords assolits hi ha la firma d’un conveni per a les obres i les expropiacions dels terrenys necessaris per fer-les a Massarrojos, així com l’avanç de les obres en Benifaraig per crear una rotonda i poder reduir la velocitat màxima de la via que voreja el poble.

En la trobada han participat per part del consistori els regidors de Mobilitat Sostenible i de Qualitat Acústica i de l’Aire, Giuseppe Grezzi, i de Pobles, Lucía Beamud, juntament amb representació de la Delegació d’Urbanisme, mentre que per part de la corporació provincial ha participat el cap de Carreteres, Javier Pedra.

Pel que fa a Massarrojos, la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha informat de la firma d’un conveni per a dur a terme el projecte de desviament del trànsit del nucli urbà en el poble i reordenar-lo cap a la connexió amb la CV-310. En eixa línia, Desenvolupament Urbà durà a terme l'expropiació dels terrenys necessaris.

Sandra Gómez ha destacat després de la reunió que les dos institucions signaran un conveni per a poder dur a terme les obres i que "des d'Urbanisme s'expropiaran els terrenys necessaris que permeten l'ampliació del Camí del Palmar-Camarena", així "es podrà dur a terme el desviament de trànsit del cas urbà de Massarrojos i solucionar una de les reivindicacions històriques dels seus veïns i veïnes, evitant les molèsties i la contaminació que genera el pas de milers de vehicles que travessen el centre de Massarrojos, procedents de Moncada i Godella”.

Pel que fa a Benifaraig, el regidor de Mobilitat Sostenible i Qualitat Acústica i de l’Aire, Giuseppe Grezzi, ha reiterat a la Diputació la necessitat d'impulsar “mesures de pacificació de la carretera per a reduir la velocitat a 30 km/h i d’allunyar la via de les vivendes per tal de poder retirar la tanca, tal i com ha reivindicat el veïnat del poble”. En este sentit, Grezzi ha destacat “el compromís de la Diputació a estudiar-ho en tant en quant comence les obres de la rotonda ja adjudicada".Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE