DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC SOSTENIBLE
Monday, January 23, 2017

Ajuntament i Fira València promocionaran CEVISAMA de manera conjunta

FIRA VALÈNCIA

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, s'ha reunit amb el president de Fira València, José Vicente González, el president de CEVISAMA, Manuel Rubert i altres directius de Fira València i ha anunciat que, per primera vegada, l'Ajuntament treballarà amb Fira València per a promocionar CEVISAMA a través d'actuacions conjuntes.

Gómez ha posat en valor l'impacte econòmic que té per a la ciutat CEVISAMA que, segons ha explicat, atrau al voltant de 90.000 participants.

D'esta manera, ha indicat que amb l'objectiu de donar a conéixer la ciutat, Ajuntament i Fira treballen per a coordinar accions que complementen el programa del certamen.

Així, ha explicat que en el recinte firal s'instal·larà l'escena de falla que es va construir per a Fitur i un punt d'informació turística. També, ha indicat que s'organitzaran activitats gastronòmiques, culturals i folklòriques, a més d'una recepció en l'Ajuntament per als representants dels expositors estratègics que participen en el certamen.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE