Tuesday, April 9, 2019

Als carrers Salabert, Venerable Anyés, i Músic Gomis

Finalitzen les obres de reurbanització en els barris de Patraix i Safranar

Finalitzen els treballs en el districte de Patraix i l'objectiu del qual era «acabar amb taps urbanístics històrics, així com la millora de les infraestructures en diferents carrers dels barris de Patraix i Safranar».

En total s'han urbanitzat tres vies, tal i com ha detallat el regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià. En primer lloc, s'ha convertit en zona de vianants el carrer Salabert entre Marqués d'Elx, i Pinet i Humanista Mariner on, a més de la creació de nous escocells per a arbratge, s'ha derrocat un xicotet edifici, aconseguint així eliminar l'estrenyiment que presentava este tram.

D'altra banda, s'ha remodelat el carrer Venerable Anyés, des dels números 9 i 20 fins al final, afegint enrajolat de pedra per a prolongar el tram de calçada i la creació de nous escocells.

A més, s'ha urbanitzat el carrer Músic Gomis en el tram que discorre paral·lelament a la plaça de Benimarfull, i ara es completa el traçat del carrer amb àmplies voreres i arbratge on abans hi havia un descampat de terra en «males condicions», que servia de zona d'aparcament i que estava a desnivell amb esta plaça. També s'ha completat un tros de jardí que quedava per realitzar i s'ha donat continuïtat a este carrer, afavorint la connexió entre l'avinguda Arxiduc Carles i el carrer Campos Crespo, gràcies a la seua conversió en zona de vianants.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE