PROTECCIÓ CIUTADANA
Thursday, February 15, 2018

Anaïs Menguzzato i Sandra Gómez presenten en Nou Moles la campanya de prevenció “A què sona el foc”

Es tracta d'una campanya de prevenció dirigida a persones majors des de Bombers

La regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato i la regidora de Persones Majors, Sandra Gómez, han presentat este matí en el Centre Municipal d'Activitats per a Persones Majors de Nou Moles la campanya ‘A què sona el foc', que impulsen els Bombers de l'Ajuntament de València.

Es tracta d'una campanya preventiva en què bombers faciliten indicacions a les persones de més edat sobre com procedir si es declara un incendi en la seua vivenda, així com consells sobre detectors de fum i la seua instal·lació en les llars.

La regidora Anaïs Menguzzato ha destacat la importància d'esta iniciativa perquè, ha indicat, “els bombers ajudaran a previndre en els centres de majors, a donar directrius sobre com previndre incendis i a més, en el cas que succeïra un sinistre amb foc, com sufocar-lo i com comportar-se amb seguretat”. Menguzzato que ha recordat que va ser precisament gràcies a un d'estes trobades formatives, el que els bombers van impartir el passat 25 de gener en el Centre Municipal de Patraix, “el que va ajudar a salvar la vida d'una parella de persones majors que van haver d'enfrontar-se a un incendi en el seu edifici del carrer Carters dies després d'esta xerrada, i van seguir tots els consells que havien escoltat en la conferència”.

Per la seua banda la regidora de Persones Majors, Sandra Gómez, ha agraït la iniciativa de Bombers de l'Ajuntament de València perquè “volem que els nostres majors estiguen actius, que no paren; però també volem donar-los les ferramentes de formació necessàries perquè se senten segurs en els seus llars”.

El saló d'actes del centre de Nou Mols ha reunit a prop d'un centenar de persones majors. La pròxima xerrada de la campanya ‘A què sona el foc' serà el pròxim 22 de febrer en el centre de persones majors del Canyamelar-Cabanyal.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE