SANITAT I SALUT
jueves, 17 de mayo de 2018

Analitzem els nous riscos de les addiccions entre la joventut al Complex La Petxina

La regidora Maite Girau ha explicat l'objectiu de la sessió, que és «promoure experiències de bones pràctiques en la població jove»

València ha acollit la celebració de la jornada ‘Addiccions i joventut: tendències actuals i nous riscos’, que s'ha celebrat en les instal·lacions del Complex Esportiu-Cultural La Petxina. La sessió compta amb el finançament del Pla Nacional Sobre Drogues, ha sigut organitzada conjuntament per la Xarxa d'Atenció a les Addiccions UNAD, que agrupa a més de 250 Organitzacions No Governamentals, i la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) València de la Regidoria de Sanitat i Salut.

La jornada ha comptat amb la participació de la Regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, qui ha subratllat l'objectiu d'esta jornada: «facilitar un punt de trobada en la ciutat de València on debatre, intercanviar coneixements i promoure experiències de bones pràctiques sobre les addiccions desenvolupades en la població jove». «A més, volem estimular la participació activa de les persones responsables i el personal tècnic de les associacions i de la ciutadania», ha dit Girau.

Al llarg de la sessió, s'han exposat els models vigents de consum de drogues i d'altres addiccions en la joventut, i s'han abordat els efectes socials que provoquen les conductes addictives i de dependència. Amb esta jornada es tracta de crear espais d'intercanvi de coneixements i d'experiències, a més de ser un espai de formació de professionals, estudiants i persones voluntàries de l'entorn de les addiccions. La jornada s'ha desenvolupat sota una metodologia de caràcter participatiu, amb exposicions teòriques, experiències de les entitats de la Xarxa UNAD a València, espais per al debat i propostes per part de les persones assistents.
Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE