Desenvolupament Econòmic
Thursday, November 12, 2015

ANEM A POTENCIAR LES RUTES TURÍSTIQUES I COMERCIALS DE LA CIUTAT

Joan Calabuig s'ha reunit amb el president de l'Associació de Comerciants del Centre Històric

Joan Calabuig, s'ha reunit este matí amb el president de l'Associació de Comerciants del Centre Històric, Rafael Torres, i membres de la junta directiva amb els qui ha coincidit en la necessitat d'impulsar el turisme comercial per atraure més visitants a València.

En la trobada, Calabuig els ha traslladat que l'Ajuntament potenciarà les rutes turístiques i comercials perquè, ha subratllat, "una part molt important dels turistes arriben motivats pel nostre turisme comercial, que és de molta qualitat".

Amb l'objectiu de potenciar este sector, ha indicat que es van a crear "rutes turístiques que permeten conèixer l'àmplia oferta del nostre comerç" per al que ha citat, a manera exemple, elements com "la implantació de senyals que indiquen les zones comercials i culturals en el centre històric, tal com succeeix en les principals ciutats europees".

Igualment, ha plantejat la necessitat de "millorar la ubicació" de les parades dels autobusos que traslladen als ‘cruceristes’ al centre de la ciutat d'una manera "equilibrada" i que "ocasione la menor molèstia als veïns i veïnes". També ha assenyalat que l'Ajuntament treballa per "millorar la seguretat en les zones de major afluència turística "perquè els qui ens visiten es porten de la nostra ciutat la millor impressió possible".Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE