URBANISME
Tuesday, March 27, 2018

Aprovada la construcció de 41 vivendes de protecció pública i les obres del PAI Riu Bidasoa

Vicent Sarrià: “esta promoció completa el pla d'inversions 2016-2020, que construirà 96 noves vivendes de protecció pública”

El Consell d'Administració de l'empresa municipal AUMSA ha aprovat hui la construcció de 41 vivendes de protecció pública, VPP, en el Camí de les Moreres, així com l'adjudicació de les obres del PAI Riu Bidasoa-Joan Piñol, que acabarà amb un tap urbanístic del barri de Torrefiel. Així ho ha anunciat este matí el regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda i president d'AUMSA, Vicent Sarrià.

El Consell ha aprovat la redacció del projecte i direcció d'obra de 41 vivendes de protecció pública, VPP, en el Camí de les Moreres, 2. Esta promoció, junt amb la ubicada al mateix carrer de 20 vivendes també VPP, sumen un total de 61 vivendes noves en el Sector de Moreres. Ambdues promocions comptaran amb un certificat de sostenibilitat BREAM, LEED o semblant, per tal de garantir que “tant en l'execució com en la vida útil de l'edifici, el consum energètic siga mínim”, ha explicat l'edil.

Les promocions del Camí de les Moreres completen el Pla d'Inversions 2016-2020 d'AUMSA, que inclou 6 promocions en el centre històric amb 35 vivendes VPP: 4 vivendes en Tapineria, 22; 3 en Tapineria, 20; 11 en carrer Fos, 7 i 9; 9 en Ripalda, 17-19; 4 en Ripalda, 10; i 4 en Sogueros, 12. Estes actuacions busquen, a més de construir VPP per a recuperar població al centre històric, contribuir a la seua regeneració, i acabar amb solars històrics i edificis en ruïnes. El Pla complet inclou 96 noves vivendes que ampliaran el parc públic d'AUMSA de règim de lloguer, i suposa una inversió de 14 milions d'euros fins al 2020.

D'altra banda, el Consell ha aprovat també l'adjudicació de les obres d'urbanització del PAI (Pla d'Actuació Integrada) de la Unitat d'Execució de Sòl Urbà “Riu Bidasoa-Joan Piñol”. Es tracta d'una actuació amb una superfície de 3.485 metres quadrats, un pressupost de 254.000 euros, i un termini d'execució de quatre mesos. “La iniciativa permetrà acabar amb un tap urbanístic en el barri de Torrefiel, i afavorirà la mobilitat des del Camí de Montcada fins al carrer del Comte de Torrefiel” ha conclòs Sarrià.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE