URBANISME
Thursday, November 22, 2018

Aprovada la reparcel.lació del PAI de la unitat d’execució B de Benifaraig

Es construirà un espai verd de 985m²

La Junta de Govern Local ha aprovat este matí la reparcel·lació del PAI de la Unitat d'Execució B de Benifaraig. El regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, ha informat que «es tracta de l'últim tràmit per part de l'Ajuntament». A més, ha afegit que «ara només quedarà que l'agent urbanitzador efectue el pagament de les indemnitzacions corresponents perquè puguen començar les obres».

Les labors que es duran a terme consistiran a la urbanització de la zona, en la qual es construirà un espai verd enjardinat de 985m², que «inclourà una zona de jocs infantils i una altra d'exercicis per a majors; una de les principals demandes dels veïns i de les veïnes d’este poble», ha assegurat el regidor Vicent Sarrià.

En la resta del terreny, quedaran dos parcel·les per a la posterior construcció d'habitatges amb la tipologia de la zona: una de 2.043m² per a 34 habitatges i d’altra amb una superfície de 670 m² per a 11 habitatges. L'àmbit d'actuació és la zona situada entre els carrers Palma de Gandia, Massamagrell, la Llosa del Bisbe i Venta del Moro de Benifaraig.

Així mateix, es pretén urbanitzar el tram corresponent al carrer Palma de Gandia, la qual quedarà connectada amb els carrers Venta del Moro i Massamagrell. Per part seua, el tram que enllaça el carrer la Llosa del Bisbe, Massamagrell i Venta del Moro passarà a ser exclusiva de vianants.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE