URBANISME
Friday, October 5, 2018

Aprovada l’adjudicació de les obres de reurbanització de quatre carrers a la “zona 0” del Cabanyal-Canyamelar

L'adjudicació a l'empresa Edifesa s'ha realitzat per un import d'1.256.037,68 euros i 188 dies de termini d'execució de les obres


La Junta de Govern Local ha aprovat l'adjudicació d'obres de reurbanització de quatre carrers als barris del Cabanyal-Canyameral de València, tal com ha anunciat el regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, qui així mateix ha destacat «que a través de la renovació i ampliació de voreres, col·locació de vegetació i mobiliari urbà, millorarà l'accessibilitat i la qualitat de vida del barri».

Estes obres projectades engloben la construcció del viari complet del carrer Escalante, José Benlliure, Progrés i Pare Lluís Navarro, des del Carrer Empar Guillem fins a Pintor Ferrandis. A més, s'actuarà en la connexió dels carrers transversals a l’esmentat àmbit, donant continuïtat als passos per als vianants i a l'encreuament de carril bici, la qual cosa facilitarà el pas per als vianants i millorarà la seguretat vial mitjançant l'execució de passos sobreelevats.

La empresa adjudicataria, Edifesa Obras y Proyectos, S.A., ha presentat una baixa del 27,15% al pressupost base de licitació, que pujava a 1.724.142,31 euros. De esta manera, el cost total de l'obra té un import d'1.256.037,68 euros.

Així mateix, també ha proposat una disminució del termini estimat de l'obra, que passa de 10 mesos a 188 dies, «poc més de mig any», ha puntualitzat Sarriá després d'assegurar «que l'equip de govern contínua treballant per recuperar el Cabanyal i donar-li la dignitat que mereix un barri singular com a este».Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE