Wednesday, December 26, 2018

AUMSA adjudica la construcció d'un edifici de quatre habitatges al carrer Tapinería

Vicent Sarrià, regidor d'Urbanisme i president de AUMSA, ha comunicat que hui s'ha aprovat en el consell l'adjudicació de la construcció d'un edifici de quatre habitatges i la urbanització del tram de la via corresponent a la companyia Gimecons Construccions i Contractes S.L. Esta obra tindrà lloc en el número 22 del carrer Tapinería de la ciutat de València, que constarà a més, amb un local comercial i dues places d'aparcament.

L'obra, que compta amb un pressupost total (IVA inclòs) de 478.895,20 euros, forma part del Pla d'Habitatge de AUMSA. Sarrià ha assegurat que «amb esta actuació es pretén, d'una banda, ampliar el Parc d'Habitatge Públic en lloguer i, d’altra, acabar amb els solars del Centre Històric de la ciutat».

«Cal recordar que el mercat immobiliari ha experimentat una disminució del 79% en l'oferta d'habitatges en lloguer des de 2014. Per això, AUMSA desitja donar resposta a esta situació mitjançant l'execució d'este projecte, la qual cosa permetrà ajudar a regular el preu del lloguer» ha destacat Sarrià.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE