URBANISME
Monday, October 30, 2017

AUMSA destinarà més de 6 milions a la construcció de vivenda per a lloguer

Sarrià destaca l'aposta de l'Ajuntament per la promoció de vivenda pública

L'Ajuntament preveu ampliar el parc de vivendes de protecció pública, en règim d'arrendament, en la zona de les Moreres, amb la construcció de 63 noves vivendes, la qual cosa suposarà una inversió de 6.339.428 euros. Així ho ha anunciat este matí el regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible i president del Consell d'Administració d'AUMSA, Vicent Sarrià.

L'edil ha explicat que es tracta de dos promocions ubicades en la zona que es finançaran en part amb fons propis, més els obtinguts per la venda de 46 vivendes en Tarongers. Una actuació que, ha assegurat, és “una mostra de l'aposta de l'Ajuntament per la promoció de vivenda pública”.

En línies generals, ha precisat el regidor, el pressupost d'inversions d'AUMSA per al 2018 augmenta notablement, al passar de 672.000 a 3.497.000 euros. A més, les actuacions que té previstes escometre a iniciativa pròpia l'empresa pública són la rehabilitació de l'edifici situat als carrers d’Escalante, 210 i Josep Benlliure, 177, per a la posterior posada en marxa com a allotjament per a estudiants universitaris, tal com ja va fer amb l'immoble situat a Marqués de Guadalest, les obres del qual ja han finalitzat.

També està prevista la rehabilitació d'un edifici ubicat al carrer dels Soguers, que donarà com a resultat una planta baixa, tres vivendes i un espai sota coberta, destinats a lloguer: també la construcció al carrer de Ripalda d'un edifici format per planta baixa i quatre vivendes, així com al carrer de la Tapineria, compost per tres vivendes i local, que està previst finalitzar en 2018.

D'altra banda, durant 2018 es continuaran gestionant els diferents encàrrecs realitzats per l'Ajuntament en exercicis anteriors, entre els quals destaquen les rehabilitacions dels edificis del Casinet, al Cabanyal, i l'antic magatzem d'olis al parc de Marxalenes, així com diverses redaccions d'instruments urbanístics, com és el cas del text refós del planejament urbanístic vigent en el centre històric de Ciutat Vella, la revisió detallada del PGOU i el nou Pla Especial de Protecció del Cabanyal-Canyamelar. El conjunt de les actuacions suposarà una facturació de 3.145.627 euros.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE