URBANISME
Thursday, May 17, 2018

AUMSA rep un premi AVS pel seu projecte d’allotjament d’estudiants al Cabanyal

En la categoria de Millor Actuació en Rehabilitació i Revitalització Urbana

El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, s'ha desplaçat a la ciutat de Bilbao per a rebre el Premi AVS a la millor actuació en rehabilitació i revitalització urbana, atorgat per l'Associació Espanyola de Gestors Públics d'Habitatge i Sòl a la Societat Municipal Actuacions Urbanes de València (AUMSA), de la qual és president.

Des de la Societat Municipal Actuacions Urbanes de València, AUMSA, s'està desenvolupant un projecte consistent en la construcció de diversos allotjaments d'estudiants en el Cabanyal, contribuint així a la revitalització d'este barri de València. Al desembre de l'any passat va finalitzar la construcció del primer edifici d'allotjaments, situat al carrer Marquès del Castell de Guadalest, amb un pressupost que ascendix a un total de 552.000 euros. L'edifici consta de tres plantes, amb una sala d'estudis, quatre habitacions dobles i una habitació adaptada per a per sones amb discapacitat. En l'actualitat, s'està posant a punt per a facilitar l'accés als estudiants durant l'inici del curs universitari.

Actualment es troba en tràmit la llicència per a l'execució d'un segon allotjament d'estudiants al carrer Escalante. Amb estes actuacions es vol posar fi a l'existència de solars i edificis abandonats, contribuint a la rehabilitació del barri i a atraure gent jove per a revitalitzar el Cabanyal.

L'Associació Espanyola de Gestors Públics d'Habitatge i Sòl, celebra durant el dia de hui la sisena edició dels Premis AVS a les Millors Pràctiques en Habitatge Social, Rehabilitació i Gestió, en el Teatre Arriaga de Bilbao. A la cerimònia han acudit el Regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge i president del consell d'administració de AUMSA, Vicent Sarrià, acompanyat pel gerent, José Antonio Martínez, per a rebre el premi a la categoria de Millor actuació en rehabilitació i revitalització urbana, concedit la societat municipal per aquest projecte.

«La rehabilitació i regeneració del Cabanyal-Canyamelar va prenent forma gràcies a projectes com este que, juntament amb la reurbanització de molts dels carrers del barri, està canviant la imatge i la qualitat de vida del barri», ha comentat Sarrià.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE