OCUPACIÓ
Thursday, November 2, 2017

Barris per l’Ocupació amplia el seu servici amb una oficina itinerant per a Benimàmet, La Torre i Castellar

Sandra Gómez ha visitat la seu itinerant d'este recurs que informa i assessora les persones aturades de la zona

El projecte Barris per l’Ocupació, que acosta tots els servicis de València Activa a la ciutadania, estarà els dimecres i divendres a Benimàmet, els dimarts i dijous a la Torre, i els dilluns a Castellar. Amb esta seu itinerant s'amplia l'acció que desenvolupen fins al moment els huit centres de Barris per l’Ocupació existents a la ciutat.

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha anunciat que, des de hui, este nou recurs, denominat “Barris Itinerant” acostarà a les persones aturades que ho desitgen, tota l'oferta de València Activa en matèria d'ocupació, formació i emprenedoria.

Així ho ha indicat després de visitar este matí la seu itinerant situada en dependències municipals de Benimàmet, on, a més, ha presentat als veïns i veïnes de la zona la nova campanya d'ocupació “Oportunitats”, dirigida a majors de 30 anys i persones aturades de llarga duració.

La regidora ha recordat que l’objectiu de Barris per l’Ocupació “és ajudar, assessorar i orientar les persones aturades a millorar les seues habilitats i competències per a l'ocupació, i desenvolupar el seu potencial professional i personal a través d'un servici totalment gratuït”.

Sandra Gómez ha destacat que “la finalitat és acostar el servici a tots els districtes i oferir accions, plans i recursos que faciliten realment l'accés a l'ocupació a les persones que més ho necessiten”.

BARRIS PER L’OCUPACIÓ HA GESTIONAT QUASI 3.000 OFERTES DE TREBALL

La xarxa d'oficines Barris per l’Ocupació suma ja 8 centres situats en diferents barris de la ciutat, concretament a Benicalap, Castellar, la Fonteta, Orriols, Marítim, Rojas Clemente, Lleons i Emili Baró.

El personal de Barris per l’Ocupació, compost per personal expert en orientació i personal administratiu, oferix informació a la ciutadania en matèria d'ocupació, emprenedoria i formació, amb activitats com coaching i intermediació. A més, les persones que així ho desitgen, disposen d'un servici en el mateix centre d'orientació professional, on el personal tècnic dissenya un itinerari a mida de la persona aturada.

La regidora Sandra Gómez ha assegurat que “Barris és un servici de qualitat i proximitat que posa a disposició de la ciutadania tots els recursos de València Activa, oferint una atenció pròxima i personalitzada”. De fet, ha recordat que, des del mes de març, les diferents oficines de Barris per l’Ocupació han atés un total de 1.579 persones aturades, de les quals 904 han sigut derivades a ofertes d'ocupació, de forma que s’ha arribat a un total de 346 contractacions. En estos mesos, els centres han gestionat 2.899 ofertes de treball.

CAMPANYA “OPORTUNITATS”

Amb esta nova campanya d'ocupació la regidoria oferix quasi 300 llocs de treball amb contractes directes per a persones majors de 30 anys i aturats de llarga duració empadronats a València, i així promou la seua inserció laboral. També s'oferixen 60 places ampliables per a cursos de competències digitals, formació en altres matèries com idiomes, així com certificacions professionals per a la realització d'accions formatives.

Per últim, Sandra Gómez ha anunciat que la Regidoria d'Ocupació “llançarà en 2018 un programa d'ocupació específica per a majors de 50 anys, un col·lectiu especialment afectat per la crisi i que necessita una espenta per a reinserir-se en el mercat laboral”.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE