Tuesday, September 8, 2020

BORJA SANJUÁN: "CATALÀ TENIA QUE HAVER DEMANAT TRANSPARÈNCIA QUAN EL SEU GOVERN ARRUÏNAVA FIRA VALÈNCIA"

El portaveu de les i els socialistes a la ciutat ha recordat a la portaveu del PP que era Consellera i que "els piròmans no poden oferir-se bombers"

El portaveu de les i els socialistes a la ciutat de València i regidor d'hisenda a l'Ajuntament, Borja Sanjuán, ha assenyalat aquest dimarts que "María José Català havia d'haver demanat transparència quan el seu govern arruïnava Fira València".

Sanjuán s'ha pronunciat en aquests termes, en resposta a les declaracions de la portaveu popular a la ciutat sobre el procés de permuta de la Fira, i ha apuntat que "els piròmans no poden oferir-se de bombers".

Així, el portaveu de les i els socialistes ha assenyalat que "cada vegada que el Partit Popular posa l'ull en alguna cosa és perquè el subconscient els diu que ací hi havia negoci". En aquesta línia, Sanjuán ha recordat que mentre ells es dediquen a això, "nosaltres ens dediquem a solucionar problemes pels sobrecostos que van generar ells".

Borja Sanjuán ha assegurat que "la ficció que intenta crear Català sobre Fira València no té sentit" i ha recordat que "ella era Consellera en aquell moment". De fet, ha remarcat Sanjuán, "seria més interessant per als valencians i valencianes que parlara el PP del que sap, abans que demanar transparència a unes administracions que ja són transparents".

"Li passa un poc com a Casado amb l'espionatge a Bárcenas, no és que haja de bregar amb aqueixa herència, és que forma part d'eixa època", ha conclòs Sanjuán.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE