Palau de Congressos
Wednesday, September 30, 2015

Calabuig aposta per un perfil professional per al Palau de Congressos

Sylvia Andrés serà la nova directora

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de València i president del Palau de Congressos, Joan Calabuig, ha apostat per un “perfil professional i independent, amb una trajectòria llarga, clara i incontestable” per a “iniciar una nova etapa i rellançar l'activitat” de l'organisme. D'esta manera, el Consell d'Administració ha aprovat que l'actual sotsdirectora, Sylvia Andrés, assumisca la direcció del mateix.

Calabuig ha destacat el “paper central” que ha exercit Andrés com a sotsdirectora del Palau de Congresos en el “dia a dia” de la gestió amb les empreses i proveïdors. Per això, ha remarcat que este nomenament aporta “professionalitat i experiència a la gestió”.

D'esta forma, ha subratllat que “s’inicia una nova etapa en la qual s'incrementarà la transparència i en la qual partirem de la situació real del Palau de Congressos per a poder rellançar la seua activitat”. Així, ha indicat que sol·licitarà a la Sindicatura de Comptes “una auditoria que ens permeta conèixer la situació real”.

Joan Calabuig ha assegurat que tindrà “una major implicació en la coordinació amb altres departaments municipals implicats en l'organització d'esdeveniments i congressos però, també, amb la resta d’administracions que tenen espais en la ciutat que puguen albergar este tipus d'actes”.


PERFIL PROFESSIONAL

Sylvia Andrés és una professional amb més de 23 anys d'experiència, vinculada al Palau de Congressos de València des de la seua obertura el 1998, ocupant el lloc de sotsdirectora des del 2004.

Durant estos anys ha elaborat i liderat l'execució de funcions tècniques en àrees clau de l'activitat congressual: captació de negoci, relació amb clients, empreses, societats, agències i prescriptors, elaboració i seguiment del pla de màrqueting, gestió d'acords i aliances estratègiques, producció i desenvolupament d'esdeveniments, relació amb proveïdors, plantejament d'objectius comercials i control del pressupost.

Al juliol de 2010 el Palau de Congressos de València va ser triat com el Millor Centre Congressual del Món, la distinció de major prestigi a nivell internacional que l'Associació Internacional de Palaus de Congressos (AIPC) atorga a partir, exclusivament, de les valoracions expressades pels clients dels palaus i centres de congressos que aspiren a obtindre el guardó.
Anteriorment va realitzar funcions tant de vendes i obtenció d'ingressos com de compres i control de la despesa en empreses de gran consum, així com de selecció de personal (sector alimentació i assegurances).
Inglés parlat i escrit nivell òptim, bilingüe en francès. És llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València, i té estudis de post-grau i Màster en Direcció de Màrqueting i Gestió Comercial.Fuente de información: Ajuntament de València

Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE