URBANISME
Tuesday, December 19, 2017

Comença el procés participatiu de Ciutat Fallera

Es tracta del primer dels processos per a la revisió de l’ordenació detallada dels diferents barris de la ciutat

El de Ciutat Fallera serà el primer dels processos participatius per a la revisió de l’ordenació detallada dels diferents barris de la ciutat. Començarà dimarts, dia 19, a les 19:00 hores, al Museu de l’Artista Faller, on romandrà fins al pròxim 16 de gener, tal com ha informat el regidor delegat de Desenvolupament Urbà Sostenible, Vicent Sarrià.

Huidimarts començarà el procés participatiu per a la revisió de l’ordenació urbanística de Ciutat Fallera, en un acte que tindrà lloc al Museu de l’Artista Faller, a l’avinguda de Sant Josep Artesà, 17, i que suposa la primera de les sessions impulsades des de la Regidoria de Desenvolupament Urbà. En esta primera sessió es presentarà el document que arreplega les diferents alternatives que es plantegen en la revisió urbanística detallada i es donarà a conéixer la metodologia del procés.

Tota la documentació disponible, juntament amb els panells informatius, estarà al museu per tal que les veïnes i els veïns puguen consultar-la i conéixer-la amb detall. El període informatiu es prolongarà fins al 16 de gener, que és la data en què s’ha fixat la segona sessió, en la qual la ciutadania podrà treballar sobre les propostes plantejades.

Tal com ha explicat el regidor Sarrià, este document està “fet a escala humana i a peu de carrer”, i és, ha afegit, “un punt de partida per al futur”. “El document elabora un diagnòstic de quina és la situació de partida i quins són les possibles alternatives per al futur; el ‘com estem?’ i el ‘què podem fer?’”, ha conclòs el regidor.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE