OCUPACIÓ
Wednesday, October 25, 2017

Comença la II Trobada de Startups and Investors Connect

Una oportunitat per a conéixer totes les possibilitats d'inversió públiques i privades per a llançar un projecte, els inversors més rellevants i casos d'èxit.

Startups and Investors Connect és un nou programa posat en marxa per VIT Emprén i BStartup Banc Sabadell amb l'objectiu d’“establir un punt de trobada mensual entre els inversors i l'ecosistema emprenedor innovador de la ciutat de València”. D'esta manera, ha explicat Gómez, les empreses emergents tindran la possibilitat de conéixer millor les diferents fonts d'inversió i finançament, públiques i privades, a què poden tindre accés, i els inversors tindran més visibilitat i l'oportunitat de contactar amb les startups i els emprenedors.

La trobada està dirigida a startups en totes les etapes de desenvolupament, que vullguen aprendre i entendre la relació amb inversors a través de les experiències contades pels mateixos protagonistes, referents dins de l'ecosistema emprenedor. Durant l'esdeveniment, s'exposaran casos reals sobre la relació de les startups amb els seus inversors; a més, l'esdeveniment pretén ser un fòrum d'inversors en talent per a divulgar la cultura emprenedora cap al sector inversor local. Finalment, l'objectiu és que els agents puguen estar al dia de les novetats sobre inversió, pública i privada, per a empreses emergents i consolidades dins del sector innovador i tecnològic.

Les dos startups seleccionades per a exposar davant d'inversors són Inteligencia Farmacéutica i Valida Innovation. Totes dos han rebut entrades per al 4YFN, i la guanyadora rebrà un bo d'acompanyament de BigBan Angels. El jurat està compost per Javier Megías, Startupxplore, Neus Pelegrí, BigBan Angels i Enrique Penichet, BBooster Ventures.

Per la seua banda, Global Omnium i Core Digital Industry exposaran un cas d'èxit de corporate & startup connect. I tancarà l'esdeveniment DCN Venture Partners, el representant del qual parlarà sobre estratègies d'inversió.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE