URBANISME
Tuesday, August 21, 2018

Comencen les obres de repavimentació de l’avinguda de Tres Forques

S'aplicarà aglomerat fonoabsorbent en 16.701 m2 de calçada per reduir la contaminació acústica

L'Ajuntament de València començarà els treballs de repavimentación de l'avinguda de Tres Forques, en el tram comprés entre el carrer de l’Arxiduc Carles i l'avinguda de Tres Creus, la nit d'este diumenge dia 19. Es col·locarà aglomerat fonoabsorbent en 16.701 m2 de calçada per reduir la contaminació acústica al barri. L'obra, que durarà al voltant d'un mes, compta amb un pressupost de 445.000 euros.

La intervenció consistix en la realització d'un fresat de 8 cm de gruix en tota la superfície i la col·locació de 5 cm d'aglomerat calcari i 3 cm de microaglomerat fonoabsorbent. «Amb esta actuació, a més del manteniment de l'avinguda, s'aconseguirà reduir la contaminació acústica, ja que l'aglomerat fonoabsorbent és capaç de reduir el soroll fins a un 75 %, millorant així la qualitat de vida del veïnat», ha destacat el regidor d'Urbanisme, Vicent Sarrià.

El paviment de l'avinguda de Tres Forques presenta un elevat desgast, amb clevills en alguns dels trams i alguns desperfectes. En la última visita al barri de Patraix, juntament amb representants de l'associació veïnal, Sarrià es va comprometre a donar una solució a esta situació.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE