Tuesday, September 28, 2021

Comencen les obres dels itineraris paisatgístics a l'entorn de Sant Miquel dels Reis

L’execució d’este projecte s’enmarca dins de la labor de la millora dels espais públics de la regidoria de Desenvolupament i Renovació urbana que dirigeix Sandra Gómez

Esta setmana ha comença l'execució de les obres de la Fase 1 del projecte de condicionament d'Itineraris Paisatgístics a l'entorn de l'horta de San Miquel, per part de la regidoria de Desenvolupament i Renovació Urbana. L'import d'execució és de 291.302,87 euros, amb un termini d'execució de 2 mesos.
Este projecte que desenvolupa el departament de la vicealcladessa, Sandra Gómez,posa en valor diversos camins d'horta existents a l'entorn del monestir de San Miquel dels Reis i els recupera, generant dos itineraris paisatgístics principals en l'àmbit, que podran ser completats en el futur per altres itineraris secundaris. Amb aquest projetce també es millora l'accessibilitat en la connexió de l'avinguda dels Germans Machado amb l'avinguda Constitució, a l'entorn del Monestir.
La primera fase de estes actuacions inclouen: L’execució de l'Itinerari Nº1 en el seu tram inicial, actuació en la connexió de l'avinguda Germans Machado amb l'avinguda Constitució i en la via de servei de l'avinguda Germans Machado; reposicions de murets i closos i col·locació de cartelleria indicativa de l'itinerari.
S’utilitzarà per a l’acabat paviment de formigó desactivat amb el qual s'aconsegueix, d'una banda, un aspecte natural que quedarà integrat en l'àmbit i adequat per a l'ús per als vianants i ciclista i, d'altra banda, una resistència suficient per al pas de vehicles agrícoles.
L’execució d’este projecte s’enmarca dins l’adequació i rehabilitació dels entorns així com en la labor de la millora dels espais públics urbans que la regidoria de Desenvolupament i Renovació urbana que dirigeix Sandra Gómez realitza en els últims anys.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE