Monday, August 19, 2019

COMENCEN LES OBRES D'ENJARDINAMENT DEL VIARI DE QUATRE CARRERES

Sandra Gómez ressalta el compromís amb la sostenibilitat i l'urbanisme inclusiu de l'Ajuntament, també de les mascotes.

La regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha informat que hui han donat començament les obres d'enjardinament del viari de les unitats d'execució 1 i 2 de Quatre Carreres. Les obres inclouen la plantació de 384 arbres, la xarxa de reg, una zona de socialització canina i la col·locació de 72 bancs i 30 papereres, la qual cosa suposa una inversió de més de 545.000 euros.

Hui han donat començament les obres d'enjardinament del viari comprés en les unitats d'execució 1 i 2 de Quatre Carreres. Estes obres, després de la urbanització i la semaforització, culminaran les dos unitats, que inclouen els carrers Ángel Villena, Bomber Ramón Duarte, Pintor Juan de Ribera Berenguer, Blas Gómez Ortiz, Alcalde Gisbert Rico i Pintor Sabater.

Les obres es concreten en quatre actuacions: jardineria, xarxa de reg, mobiliari urbà i creació d'un espai de socialització canina. Respecte a la jardineria, es procedirà a la plantació de 384 arbres i diverses espècies arbustives en tots els carrers, així com es procedirà a l'enjardinament dels dos espais verds entorn del carrer Alcalde Gisbert Rico. La xarxa de reg, per part seua, serà de tres tipus: de sectors de degoteig, sectors d’inundadores, i per aspersió.

Quant al mobiliari urbà, s'instal·laran 72 bancs repartits per tot l'àmbit, així com 30 papereres. Finalment, al jardí del carrer Angel Villena, que també té accés pel carrer Pintor Gassent, es crearà una zona de socialització de mascotes canines. Es tracta d'una zona barrada amb paviment de terra morterenca d’una superfície de 604 m2, dins d'un massís enjardinat de 846 m2 i condicionada mitjançant una font per a gossos, mobiliari urbà i vegetació.

«Esta actuació millora considerablement la qualitat de vida del veïnat, amb un urbanisme sostenible i inclusiu que incorpora vegetació per a evitar les illes de calor, millorar la qualitat de l'aire i la qualitat paisatgística, així com bancs perquè les persones puguen socialitzar, descansar, sobretot les persones amb mobilitat reduïda. A més, no ens oblidem de les mascotes en este projecte, que cada vegada són més nombroses a la ciutat i també requerixen una atenció en el disseny d'esta», ha comentat Gómez.

L'obra té un pressupost de 545.000 euros i un termini d'execució de tres mesos.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE