URBANISME
Tuesday, November 6, 2018

Comencen les obres per al condicionament del paviment del carrer de l’Historiador Betí

L'activitat compta amb un pressupost de 21.500 euros

El regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, ha anunciat que hui s'han iniciat les obres de remodelació i millora del Carrer Historiador Betí en el poble de València del Saler. El total de les labors a realitzar compten amb un pressupost base de licitació de 21.500 € i un termini d'execució estimat d'un mes i mig.

Les actuacions que es duran a terme en la zona consisteixen en l'ampliació de les voreres i en l'eliminació de diversos pilons en una d'elles. A més, comptaran amb nous pendents per a facilitar l'accés a la calçada.

D'altra banda, també es construiran nous embornals per a la recollida d'aigües pluvials i es crearà una nova canalització per a l'enllumenat. Així mateix, en esta activitat també es renovarà la part deteriorada de la calçada d'Historiador Betí.

El regidor de Desenvolupament Urbà ha explicat que «amb este condicionament es continua millorant la mobilitat per als vianants i l'espai públic de la ciutat, invertint també als pobles i pedanies, oblidats per anteriors governs».

Esta actuació de condicionament es durà a terme al carrer Historiador Betí, amb les connexions dels carrers L'embarcador, Anguilera, La Rambla del Saler i Devesa.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE