OCUPACIÓ
Friday, November 10, 2017

Conclou la Llançadora d’Ocupació de València amb un 63% d’inserció laboral

Un balanç molt satisfactori després de cinc mesos en funcionament

Després de cinc mesos en funcionament, la Llançadora d'Ocupació de València ha arribat a la seua fi amb un balanç positiu i satisfactori, ja que 13 dels 22 participants han trobat treball en diferents sectors, i un altre més ha decidit ampliar estudis de cara a poder realitzar, més avant, pràctiques laborals.

La Llançadora d'Ocupació de València va començar a funcionar al juny com un innovador programa de lluita contra la desocupació impulsada per la Fundació Santa María la Real, la Fundació Telefónica i l'Ajuntament de València, amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

Un total de 22 persones desocupades, de diferents edats, nivells formatius i trajectòries laborals, han participat en la iniciativa. Totes elles han pogut realitzar diverses activitats per a optimitzar la seua busca de treball: dinàmiques d'intel·ligència emocional i comunicació, tallers de marca personal i busca d'ocupació 2.0, simulació d'entrevistes, mapes d'ocupabilitat i visites a empreses.

En acabar, s'ha pogut constatar com les dites activitats han donat fruit: 13 dels 22 participants han trobat treball per compte d'altri en sectors com l'hoteleria, les telecomunicacions, o l'educació, l’àmbit comercial, entre altres. I de forma addicional, un altre dels participants ha decidit ampliar estudis, amb la intenció de poder efectuar pràctiques laborals posteriorment.

FERRAMENTA EFICAÇ

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha posat en valor el treball que desenvolupa la Llançadora d'Ocupació com a “ferramenta eficaç” per a ajudar a “millorar les competències necessàries de cara a afavorir l’ocupabilitat i millorar la formació de les persones que han participat”. “Es tracta d'una idea nova, ambiciosa i molt necessària”, ha assegurat.

Així mateix, Sandra Gómez ha destacat l’èxit aconseguit ja que s’ha arribat al 63 per cent d'inserció laboral “gràcies al gran treball dels professionals”, però, també, “al mèrit i esforç de les persones que hi han participat”.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE