#DebatVLC
Thursday, September 21, 2017

Debat sobre l'Estat de la Ciutat 2017

Sandra Gómez defensa una València més justa i amb més oportunitats

La portaveu del Grup Socialista, Sandra Gómez, ha començat la seua intervenció al Debat sobre l’Estat de la Ciutat agraint la seua aportació als qui han intervingut des de la tribuna. “Teniu dret a exigir-nos que el nostre treball, que el nostre esforç estiga a l'altura de les vostres esperances i expectatives. Durant molts anys en este Ajuntament no ha agradat el discurs intel·ligent, raonat i crític que des de les entitats podeu i deveu de fer sempre a les institucions”

Gómez ha afirmat que “tots teníem tantes ganes i tanta necessitat de canvi. Esta ciutat necessita canvis més profunds que van més enllà d'esta legislatura, però hem començat a posar les bases d'una ciutat que és molt millor. Els nostres ciutadans han millorat les seues oportunitats per a millorar els seus projectes de vida”. Ha afegit que “a València es viu millor que fa dos anys. És una ciutat que genera més confiança, més justa, amb més oportunitats i 18.000 aturats menys”.

La també regidora d'Ocupació ha criticat al govern anterior per “no fer absolutament res per fomentar l'economia de la ciutat i les polítiques actives d'ocupació que derroquen la barrera perquè els diners no seguisquen sent un element que marque la diferència entre l'èxit i el fracàs”. Ha manifestat que “els socialistes sabem l'important que és treballar per la igualtat d'oportunitats, eixa política que ens situa en el mateix punt d'eixida en la carrera de la vida”.

Ha ressaltat l'acció de govern en matèria de beques, persones majors, ocupació, formació…, per a afegir que “totes les desigualtats dolen, però especialment les que distingeixen entre dones i homes, i la seua pitjor expressió que és la violència de gènere”, abans de referir-se a iniciatives com la creació d'una unitat de la Policia Local especialitzada a ajudar a les víctimes d'este tipus de violència.

“València no solament és una ciutat més justa, sinó que ha guanyat en confiança i en credibilitat. Tots juguen amb les mateixes regles perquè l'àrbitre ja no està comprat”, ha assegurat abans d'elogiar la “impecable gestió en Hisenda” i anunciar la intenció de seguir treballant per “la València que volem ser, pol d'innovació i d'atracció del talent”. En eixe punt ha esmentat el programa Anem o l'acord amb l'Institut Valencià de Finances per a finançar projectes que “generen un valor indiscutible a la nostra ciutat”, a més d'anunciar un pla d'ocupació específica per a majors de 50 anys.

Ha afegit que València és hui una ciutat habitable i gaudida pels seus visitants. “Hui els valencians estem orgullosos que es torne a parlar de València pel que ens fa únics i diferents, com la nostra cultura, les nostres Falles, la nostra gastronomia, el nostre patrimoni… Estem orgullosos que es parle que València és una ciutat amb oportunitats, justa i creïble. Esta és una València en positiu”.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE