DESENVOLUPAMENT URBÀ
Tuesday, July 12, 2016

DESENVOLUPAMENT URBÀ INICIARÀ TRES NOVES OBRES A CASTELLAR-OLIVERAL ABANS DE CONCLOURE L'ANY

Sarrià: “Tots els barris i pedanies de la ciutat han rebut alguna inversió en este primer any del nou govern municipal”

El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, ha expressat el seu compromís d'iniciar este mateix any tres noves obres en el poble valencià de Castellar-Oliveral, i així se l'ha fet saber a l'alcalde pedani, Alejandro Ramón, i a la presidenta de l'Associació de Veïns de la pedania, Empar Puchades, amb els quals s'ha reunit este matí.

Es tracta dels projectes d'asfaltat del camí del Ribàs, l'obertura i urbanització de la confluència entre els carrers de Sant Salvador i del Caroig, i la urbanització parcial del carrer Aurora, una revindicació molt sol·licitada pels veïns i veïnes.

Tal com ha informat el delegat al terme de la trobada, l'Associació de Veïns i l'alcalde pedani gestionaran amb el propietari dels vials restants del carrer Aurora l'ocupació anticipada, amb l'objectiu que des del Servici Municipal d'Obres d'Infraestructura es puga urbanitzar tot el carrer.

D'altra banda, Sarrià ha anunciat també la revisió detallada del Pla General d'Ordenació Urbana, PGOU, i el procés participatiu que començarà a partir del mes de setembre, perquè es puguen arreplegar totes les idees i suggeriments del veïnat, de cara a les reunions i processos que es duran a terme per a la remodelació urbana de la pedania de Castellar-Oliveral.

Finalment, l'edil ha informat sobre la parcel·la d'horta que va ser ocupada per una autorització provisional l'any 1994 per la mercantil Spanish Deport Service, SA, i que després de la retirada dels contenidors, hauria d'haver sigut sotmesa a una restauració paisatgística dels terrenys. A la vista de les possibilitats que se li han plantejat, Desenvolupament Urbà gestionarà la restitució dels terrenys a horta productiva amb la col·laboració de la Delegació d'Activitats, de qui depén l'expedient inicial, i amb la Delegació d'Agricultura. L'objectiu és aconseguir que la mercantil complisca com més prompte millor el seu compromís de restauració paisatgística.

Sarrià ha recordat que l'esmentat terreny d'horta està protegit pel PGOU i, a més, forma part de les àrees d'horta singular del Pla d'Acció Territorial de l'Horta, per la qual cosa “mai tindrà cap requalificació urbanística i no hi ha més opció que la seua transformació, tal com estaven originàriament, en terrenys de cultiu agrícola”.

Tant l'alcalde pedani com els membres de l'Associació de Veïns han agraït al regidor el seu compromís amb les entitats veïnals. Sarrià va visitar la pedania fa uns mesos i arran d'eixa visita s’hi van realitzar més de 6 xicotetes actuacions que han millorat la qualitat de vida dels veïns i veïnes, com ara l'accés a la piscina descoberta; la construcció de noves voreres i reparació d'altres; o la reparació d'escocells i reparació de l'afonament i asfaltat de carrers.

Tal com ha recordat el regidor, durant este primer any de mandat s'han dut a terme inversions en tots els barris i pedanies de la ciutat, en un compromís del Govern municipal per millorar el conjunt de la ciutat.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE