Monday, June 1, 2020

DIJOUS ES REPRENEN ELS TRÀMITS PRESENCIALS EN EL SERVEI DE GESTIÓ TRIBUTÀRIA INTEGRAL

Vilar destaca que València torna a passar dels 800.000 habitants

El regidor d'Hisenda, Ramón Vilar, ha informat que es procedirà al restabliment progressiu de l'atenció presencial està prevista la reobertura del servei de Gestió Tributària Integral (*GTI) dijous que ve dia 4 i el Registre General d'Entrada a partir del dilluns 8 de juny. Així mateix, ha assenyalat que els documents d'ingrés per a pagar l'IBI, la taxa de guals i de caixers amb el termini ampliat de pagament fins al 10 de Juliol, es poden aconseguir mitjançant certificat digital, directament a través de la Seu Electrònica, directament a través de la nova opció web de consulta/emissió de rebuts o telefonant al Servei de gestió Tributària Integral (*GTI) i sol·licitant la seua emissió i enviament, per email.

Ha informat que aquells contribuents que hagen decidit utilitzar a l'ampliació del període de pagament de tributs fins al 10 de juliol rebran en el seu domicili el nou rebut sense cap recàrrec. No obstant això, segons el regidor aquelles persones o societats que desitgen disposar des de ja mateix del nou rebut podran fer ús de les noves opcions de seu electrònica.

“La novetats és que serà possible obtindre el rebut amb el nou termini sense necessitat de certificat digital a través de la web, amb un procediment molt senzill per a la Ciutadania, utilitzant només el DNI i la referència del rebut, ja siga la del rebut d'enguany o bé la referència del rebut de l'exercici anterior”, ha precisat.

A més, ha ressaltat que aquesta nova opció des de la WEB, “permet tant la reimpressió del rebut amb el nou termini, com l'opció de PAGAR-LO directament mitjançant qualsevol targeta de crèdit”. “En cas que la persona no dispose d'aqueixes dades –ha continuat- i no puga obtindre per si mateixa el nou rebut, des d'aquest mateix formulari pot enviar el correu a *GTI perquè li ho facen arribar”.


El regidor d'Hisenda vol recordar a tots els ciutadans que a més del telèfon municipal 010 segueixen habilitats 3 línies d'atenció 96.208.13.60 - 96.208.19.89 - 96.208.13.53.


D'altra banda, l'atenció presencial bàsica que s'ha vingut prestant durant tota la duració de l'Estat d'Alarma per a l'emissió de certificats digitals mitjançant cita prèvia, ha oferit un total de 2.826 cites prèvies.

Vilar ha agraït el “gran esforç, pel personal adscrit a aquest servei per a mantindre l'atenció presencial, fins i tot en els moments més durs de la pandèmia”. Ha posat en valor que l'obtenció del certificat digital “ha permés a la ciutadania realitzar qualsevol tipus de gestió que requerisca identificació i signatura electrònica de manera telemàtica.

València torna a passar dels 800.000 habitants

També ha ressaltat que les dades de Padró corresponents al tancament del mateix i després de la depuració d'errors dels moviments de Padró corresponents a l'any 2020 “la població de la ciutat de València és de 801.546 habitants, amb el que torna a superar el llindar dels 800.000 habitants”.
Segons el regidor des del 12 de març de 2020 data en què es va establir l'Estat d'Alarma i fins al 29 de maig s'han produït 2175 altes, així com 1007 canvis de domicili, amb un total de moviments empadronats de 3192; havent-se emés d'altra banda, un total de 33.984 certificats per via Seu Electrònica.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE