OCUPACIÓ
Monday, September 25, 2017

Donem oportunitats laborals a 500 persones majors de 30 anys i aturades de llarga duració

València Activa llança la campanya #Oportunitats per a reduir les taxes d’atur amb 300 contractos directes i cursos de formació i orientació

València Activa, que aglutina tota l’oferta en matèria d’ocupació, emprenedoria i formació de l’Ajuntament, ha llançat la campanya #Oportunitats, que proporcionarà un contracte directe a 300 persones desocupades, majors de 30 anys i aturades de llarga duració. A més d’esta acció, que promourà la inserció en el món laboral del col·lectiu esmentat, s’habilitaran places en cursos de formació digital i altres competències útils per a fomentar l’ocupabilitat “dels qui se solen trobar les portes tancades”.

La regidora delegada de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha explicat que este programa, que compta amb un pressupost de 4 milions d’euros, va dirigit a uns 500 aturats de la ciutat de València, i preveu tant la contractació directa com la formació d’aquelles persones que necessiten l’ajuda de l’Administració pública per a la seua inserció o una orientació després d’anys buscant una oportunitat sense èxit”.

“Es tracta”, ha manifestat, “d’una bateria d’accions per a impulsar l’ocupació i reduir les taxes d’atur entre les persones majors i aturades de llarga duració, que tenen molt complicat tornar al mercat laboral”. Per esta raó, València Activa ha organitzat cursos de formació amb 60 places (ampliables) per a pal·liar la bretxa digital que patixen estos col·lectius i programes per a orientar persones aturades que, per exemple, vénen del sector de la construcció perquè reciclen el seu perfil professional en altres que actualment són més demanats. D’altra banda, tal com ha informat la regidora, es preveu la formació en altres matèries, com ara idiomes, i s’impulsarà la participació d’estes persones aturades en programes i plans d’ocupació i formació.

La campanya Oportunitats serà difosa durant el mes d’octubre en les 8 oficines de Barris per l’Ocupació, així com a través de diferents suports i mitjans de comunicació. Les persones interessades poden trobar més informació sobre estes noves mesures a través de la pàgina web de València Activa o en els centres de Barris per l’Ocupació esmentats.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE