Educación, Juventud y Deporte
Sunday, August 16, 2015

EL COMPLEX ESPORTIU LA PETXINA ACULL EL VI CAMPUS INTERNACIONAL VALÈNCIA DANSA

El Campus està organitzat per l'Associació de Dansa i Art del Mediterrani (ADAM) en col·laboració amb la Fundació Hortensia Herrero.

La regidora d'Esports, Maite Girau, ha visitat el “VI Campus Internacional València Dansa” que acull fins al 28 d'agost el Complex Cultural i Esportiu Municipal La Petxina. El Campus està organitzat per l'Associació de Dansa i Art del Mediterrani (ADAM) en col·laboració amb la Fundació Hortensia Herrero.
El Campus Internacional València Dansa reuneix enguany un centenar d’estudiants de tota Europa, superant els noranta de l'any anterior, i compta amb un professorat compost per ballarins que han sigut principals i solistes de les grans companyies europees com l'Òpera de Paris, Sttuttgart, Ballet d'Alemanya o Companyia Nacional de Dansa, entre altres.
La regidora d'Esports s'ha mostrat molt satisfeta perquè el complex haja albergat esta trobada de dansa. “Les nostres instal·lacions poden acollir usos esportius, però també artístics i culturals com este VI Campus Internacional de Dansa que és una autèntica meravella”, ha afirmat Girau.
Esta trobada, dirigida per la valenciana Gema Casino Penalba, consta de dotze jornades en què els ballarins tenen la possibilitat d'aprendre de coreògrafs prestigiosos com Nacho Duato, Johan Inger, Yoko Taira, Renato Zanella o Alejandro Cerrudo per a realitzar classes de dansa clàssica, tècnica de barons, pas a dos i altres tallers.
En referència als grups de xiquets i xiquetes de fins a 12 anys que participen en el campus, la regidora ha assegurat que “és una ocasió perfecta per a ells , d'una banda, per a treballar unes determinades habilitats tècniques i, per altra, una oportunitat perquè es coneguen i compartisquen experiències ".
Al finalitzar els dotze dies de duració que té el Campus, se celebrarà una Gala de Clausura en l'Auditori Municipal de Riba-roja.
Després d'esta visita, la també regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, ha mantingut reunions referents a esta matèria. En primer lloc, ha rebut al president de l'Associació IRAILA “Carrera contra el bitxo”, Juan Latorre, que té com a objectiu “La Transpirinenca contra el bitxo”, acció benèfica per a difondre, d'una banda, la lluita contra el càncer infantil i, d'una altra, afavorir la investigació d'esta malaltia.
A la conclusió d'esta trobada, Maite Girau s'ha reunit amb la secretària de l'Associació Mamalia, Mar Alegre, que ha sol·licitat la col·laboració institucional perquè la regidoria col·labore amb les seues activitats. Mamalia és una associació sense ànim de lucre que treballa per a fomentar el coneixement i la normalització de la lactància materna i que forma part de la Federació Espanyola d'Associacions Pro Lactància Materna (FEDALMA).Fuente de información: Ajuntament de València

Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE