Monday, March 30, 2020

EL GABINET DE SEGUIMENT DE L'ESTAT D'ALARMA AMPLIA RECURSOS MUNICIPALS PER A ATENDRE TOTES LES URGÈNCIES

El Gabinet de Seguiment de l'Estat d'Alarma s'ha reunit aquest matí per a dimensionar les necessitats de la ciutat a les noves instruccions de l'Estat d'Alarma i atendre totes les prioritats que han sorgit durant les últimes hores que ara es concentren en el condicionament de nous espais on atendre a totes les persones que el necessiten.

Actualment, hi ha 775 places disponibles en diferents emplaçaments però des del Centre de Coordinació Operativa Municipal (CECOPAL) s'han estudiant durant la reunió d'aquest matí altres instal·lacions, com el condicionament de poliesportius per a allotjar durant els pròxims dies a més persones en el cas que anara necessari.

El regidor de Protecció Ciutadana. Aarón Cano, ha manifestat que l'Ajuntament de València “continuarà posant i buscant tots els recursos municipals disponibles per a atendre les urgències socials en col·laboració amb l'administració autonòmica i central”. En aquests termes s'ha manifestat, després de la reunió del CECOPAL, en la qual també han participat les regidors Pilar Bernabé i Elisa Valía així com representants de Sanitat de la Generalitat, Bombers de l'Ajuntament de València, Protecció Civil, Policia Local, Serveis Socials i Creu Roja.

El regidor de Protecció Ciutadana també ha informat que s'està en constant comunicació amb la Unitat Militar d'Emergències (UME) per a coordinar els treballs de condicionament de nous espais.Segons ha explicat., en la reunió d'aquest matí també “s'ha acordat augmentar la presència policial en determinats punts sensibles” i s'han abordat “protocols de desinfecció d'instal·lacions i protecció de tot el personal que atendrà la població durant aquests dies”.

“Hui era fonamental que dimensionàrem les necessitats al nou decret d'Alcaldia i les noves disposicions de l'Estat d'Alarma”, ha indicat Aarón Cano, que ha volgut insistir en un missatge: “No deixarem a ningú arrere, estem multiplicant els nostres esforços per a atendre totes les urgències que es presenten. Comptem amb mitjans per a això”.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE