CABANYAL
Thursday, December 1, 2016

EL PLE MUNICIPAL APROVA TRES PROJECTES PER DINAMITZAR EL CABANYAL

El Grup Popular s’ha abstingut en els tres casos i Ciutadans només en un

L’Ajuntament de València ha aprovat hui, en un ple convocat amb caràcter extraordinari, els projectes bàsics per a la construcció del Centre Municipal de Dia per a Joves del Cabanyal, la rehabilitació d’un edifici que acollirà el nou Centre Municipal de Servicis Socials del Cabanyal i la rehabilitació i ampliació de l’edifici de l’Escorxador, al carrer de Sant Pere, 37, per a convertir-lo en arxiu històric. Estes tres infraestructures per al Cabanyal, que s’escometran amb finançament de la Conselleria d’Hisenda, han tirat avant malgrat l’abstenció dels regidors del Grup Popular. També Ciutadans s’ha abstingut en el punt sobre la rehabilitació de l’escorxador.


En els tres casos es tracta de projectes que la Generalitat finançarà després d’haver acceptat la proposta de substitució d’altres iniciatives previstes anteriorment en el denominat Pla Confiança i la inclusió del Centre per a Joves, el nou Centre Municipal de Servicis Socials i la rehabilitació i ampliació de l’antic escorxador situat en el número 37 del carrer de Sant Pere.

Hui solament s’ha aprovat el projecte bàsic d’estes inversions no previstes en els pressupostos municipals, amb un import al voltant de tres milions d’euros. En el cas del Centre Municipal per a Joves, al carrer Doctor Llorens de la Flor, l’execució es realitzarà en nou mesos amb un import d’1.600.000 euros. La rehabilitació de l’edifici per a albergar el nou Centre de Servicis Socials del Cabanyal, al número 117 del carrer de La Reina, costarà aproximadament 800.000 euros, i el pressupost per a convertir l’escorxador en arxiu històric és de 616.000 euros.

Abans d’iniciar-se el debat previ a l’aprovació d’estos tres projectes bàsics, ha intervingut el portaveu de Salvem el Cabanyal, Faustino Villora, que ha donat el seu suport a la construcció d’estes tres infraestructures públiques per al barri tot i que també s’ha referit als problemes de seguretat, tràfic de drogues i a la necessitat d’actuar en els aproximadament 500 habitatges de propietat pública.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE