EMPLEO Y EMPRENDIMIENTO
Wednesday, December 27, 2017

El programa #Reactivem facilita el traspàs de comerços històrics de la ciutat

L’objectiu és convertir el tancament d’una empresa o el final d’una activitat en una oportunitat per a una persona emprenedora

La regidora Sandra Gómez ha presentat en un comerç històric del centre de la ciutat el nou servici “Reactivem”, de transmissió empresarial, que té l’objectiu de convertir el tancament d’una empresa o el final d’una activitat en una oportunitat per a una persona emprenedora. Després d’un procés de selecció consensuat, el futur propietari i l’amo original conviuran al capdavant del negoci durant un període de temps determinat.

L’Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València, amb la col·laboració de València Activa, llança “Reactivem”, un nou programa pioner que facilita el traspàs de comerços històrics de la ciutat per a evitar el seu tancament.

“Reactivem” funciona com un servici de transmissió empresarial, que mitjança entre cedents i emprenedors per a convertir el tancament d’una empresa o el final d’una activitat en una oportunitat per a una persona emprenedora interessada a donar-li continuïtat.

La regidora i primera tinenta d’alcalde, Sandra Gómez, ha sigut l’encarregada de presentar este nou servici en un comerç històric del centre de la ciutat, on ha destacat que “a través de València Activa posarem en comú comerços tradicionals que van a tancar amb persones que vulguen fer-se càrrec dels seus negocis i que estaran en una borsa de treball, a fi d’evitar el tancament i preservar la supervivència d’establiments històrics de la ciutat”.

“Reactivem”, un projecte pioner, pretén posar en valor la transmissió com una via de manteniment i creixement de l’activitat econòmica, i potenciar d’esta manera el desenvolupament econòmic de València fent front a la taxa de desocupació de la ciutat.

El nou servici treballa tant amb les propietàries i els amos de les empreses cedents, ajudant-los amb l’elaboració del diagnòstic de viabilitat, confecció del pla de cessió, negociació i fins i tot el tancament del procés, com amb aquelles persones emprenedores que volen donar continuïtat a una empresa solvent ja existent, a les quals ajuden a identificar oportunitats de negoci i orienten sobre les diferents fases del pla de transmissió.

L’objectiu és trobar les candidates o els candidats ideals per a regentar de nou aquells comerços que desitgen cessar la seua activitat. Per a aconseguir-ho, després d’un procés de selecció consensuat, el futur propietari i l’amo original conviuran al capdavant del negoci durant un període de temps determinat.

A més, cal destacar que l’equip tècnic de València Activa acompanyarà en tot moment tant cedents com emprenedors durant les diferents fases del procés de transmissió empresarial del negoci, oferint assessorament totalment personalitzat.

Gómez ha assenyalat la importància d’este programa i l’assessorament personalitzat oferit: “És un servici fonamental, ja que en molts casos estos negocis porten anys de dedicació, esforç i afecte per part dels propietaris, els que defensen uns valors i principis que volen mantindre a l’hora de traspassar-lo a una altra persona”.

Les persones interessades hauran d’inscriure’s o sol·licitar cita prèvia a través de la nova pàgina web que ha habilitat València Activa per a este nou servici “Reactivem”: http://reactivem.valenciactiva.es/va/.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE