EMPRENIMENT
Tuesday, October 23, 2018

El València Startup Market arriba a la Plaça de l’Ajuntament el 27 d’octubre

En l'esdeveniment participaran al voltant de 40 empreses emprenedores

Dissabte que ve la Plaça de l'Ajuntament de València acollirà al voltant de 40 startups per a formar part de València Startup Market, una trobada per compartir la innovació i la tecnologia que es desenvolupa a València. La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, juntament amb el subdirector de VIT Emprende a València Activa, Javier Mateo, ha presentat hui esta trobada i ha explicat que esta és «una iniciativa en la qual es vol posar en valor una València sense límits en l'emprenedoria ni en el progrés i que aposta per les noves iniciatives empresarials d'un gran ecosistema que s'està desenvolupant a la nostra ciutat».

Este esdeveniment organitzat des de València Activa i VIT Emprende tindrà lloc de les 10.00 a les 18.00 hores i a més de comptar amb la presència de l'ecosistema emprenedor, es realitzaran altres activitats com a xarrades, exhibicions de productes o dinàmiques per a xiquets. Segons ha comunicat la regidora, «es visibilitzaran i promocionaran totes aquelles iniciatives innovadores que s'estan desenvolupant a la ciutat de València i que volem que s'acosten a tot el públic». Així es crearà un punt de trobada de les startups amb la ciutadania on mostrar i explicar què fan les empreses tecnològiques de la ciutat.

El subdirector de VIT Emprende ha puntualitzat que «esta iniciativa sorgix de voler sensibilitzar a la ciutadania que les startups són una realitat ací a València i que som una ciutat que té un gran ecosistema a nivell estatal i europeu, reconeguts internacionalment».«Ens coneixen més fóra que dins i per això volem acostar-ho a la resta de la ciutadania perquè es perda la por a este tipus d'empreses», ha afegit.

Hi haurà una mostra variada en la temàtica de les startups, ja que es podran trobar des d'empreses tecnològiques fins a empreses d'alimentació o de calçat ecològic. També hi haurà una temàtica per als més xicotets que té com a objectiu «treballar amb les noves generacions perquè siguen futurs emprenedors», ha explicat Javier Mateo. D'altra banda, també hi haurà una zona gaming centrada en els videojocs i un concurs de ball de Fornite.

Al matí s'impartiran algunes xarrades, com l'organitzada per la Diputació de València per a parlar de l'instrument PIME i els Fons Europeus, o l'organitzada des de València Activa per a exposar les ajudes i iniciatives que es duen a terme. A més a la vesprada hi haurà una competició en la qual deixaran 2 minuts a cada empresa per a exposar les seues idees davant d'un jurat d'especialistes del sector.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE