PROTECCIÓ CIUTADANA
Tuesday, February 6, 2018

Els centres educatius ja poden sol.licitar la col.laboració dels bombers per a la cremà escolar

El termini conclou el 23 de febrer i les sol·licituds es poden fer a través de la seu electrònica

El pròxim 23 de febrer conclou el termini per a sol·licitar la col·laboració dels bombers per a la cremà de les falles als centres escolars, que es realitza durant les setmanes prèvies a la festa gran de la ciutat. D’esta manera, la Unitat d’Intervenció del Departament de Bombers de València proporcionarà una dotació de bombers a les escoles que participen en estos actes.

La sol·licitud la poden realitzar els centres escolars a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de València (https://goo.gl/WLHCih). A més de la informació relativa al centre escolar i a la direcció d’este, s’haurà d’indicar la superfície aproximada i l’alçària màxima de la falla, així com elements amb risc d’ignició al voltant de la falla (arbres, papereres, etc.) i la distància de la falla a estos.

També es tindrà en compte l’horari de la cremà de cada centre escolar i la seua flexibilitat a l’hora de modificar-lo, per a fer una programació dels centres als quals pot acudir el Departament de Bombers en funció dels recursos que tinga disponibles. En el cas que les sol·licituds presentades superen la capacitat de col·laboració del Departament de Bombers, es realitzarà un sorteig per a determinar a quins centres es presta esta col·laboració.

Els centres que no es puguen adaptar a la programació realitzada pel Departament de Bombers o que queden fora del sorteig, i realitzen la cremà de la falla a l’interior de les seues instal·lacions, hauran d’adoptar les mesures necessàries de protecció per a evitar els possibles danys que puguen produir-se.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE