Monday, May 25, 2020

ELS COBERTS 4 I 5 CONNECTARAN LA MARINA AMB LA CIUTAT

Les obres de rehabilitació dels Coberts 4 i 5 de la Marina, que es van iniciar abans de decretar-se l'Estat d'Alarma per a recuperar este espai com a alberg d'iniciatives culturals i innovadores, «es duen a terme amb totes les mesures de seguretat oportunes per a evitar la propagació del coronavirus». La primera fase d'estes obres, que van ser paralitzades per l’esmentat decret i, posteriorment, represes després del permís governamental, «conclouran al setembre i connectaran La Marina amb la ciutat».

Estes obres, que finança l'Ajuntament amb Fons Estructurals de la Unió Europea, els coneguts com a fons FEDER, tenen «un gran valor»; l’anterior corporació va cedir estes estructures, que van ser construïdes en 1911, a la Generalitat perquè foren utilitzades com a boxs de la Fórmula 1.

Pel que respecta al procés de rehabilitació d'estos Coberts, que són Béns de Rellevància Local, s'emmarca en els treballs realitzats per l’actual equip de govern per a impulsar La Marina, com un nou espai amb usos relacionats amb la cultura, la innovació i la creativitat empresarial.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE