FALLAS
Friday, March 3, 2017

Els socialistes de València obrin el termini d'inscripció al XIII Premi Picota fins al 10 de març

Sandra Gómez destaca que amb este guardó els socialestes reconeixen el treball de aquellas comissions que fan de l'atreviment el seu estendard

La portaveu del grup municipal socialista en l'Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha informat hui de que fins al 10 de març, les comissions falleres de la ciutat podràn inscriure's en el XIII Premi Picota a la sàtira fallera, que en 2016 va recaure, per segon any consecutiu, en la Falla Arquebisbe Olaechea-Sant Marcel.lí.

El PSPV-PSOE de la ciutat de València, que concedix el Premi Picota a la sàtira des de l'any 2005, va celebrar una gala de presentació d'esta nova edició el passat dia 1 de març. En l'acte es va rendir homenatge a l'exregidor i impulsor d'aquest premi, Paco Carsí, i es va fer entrega de l'escultura dissenyada per Ortifus a Arquebisbe Olaechea-Sant Marcel.lí.

En anteriors edicions van resultar premiades les comissions de Na Jordana (2005), Sant Vicente-Periodista Azzati (2006), Duc de Gaeta-Pobla de Farnals (2007), Plaça de l'Ángel (2008), Bisbe Amigó-Cuenca (2009), Almirall Cadarso-Conde Altea (2010), Arrancapins (2011) Nou Campanar (2012) i Mestre Gozalbo-Conde Altea (2013), Císcar-Burriana (2014) i Arquebisbe Olaechea Sant Marcel·lí (2015).

Sandra Gómez ha destacat que amb este guardó, els socialistes reconeixen el treball de "aquellas comissions que fan de l'atreviment el seu estendard, de la sàtira la seua forma de comunicar i de la crítica una forma de fer molt més atractius els nostres ninots".

L'any passat més de 30 comissions van participar en aquest certamen que, amb les seues més de deu edicions, ja s'ha consolidat dins del món faller. Com cada any, el jurat estarà format pel dissenyador gràfic Martín Forés; el professor de Belles Arts Rafael Raga; el documentalista Ferran García i l'exregidora socialista Pilar Calabuig, com a secretària.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE