URBANISME
Tuesday, August 21, 2018

En marxa les obres de peatonalització del C/ Galícia i ampliació del col.legi Primer Marquès del Túria

S'ha esperat al període vacacional perquè les afeccions siguen mínimes

L'Ajuntament de València ha iniciat les obres que convertiran part del carrer de Galícia per a ús exclusiu per a vianants, entre els carrers Muñoz Seca i General Gil Dolz, i ampliaran el pati del Col·legi Públic Primer Marquès del Túria. Este projecte té un pressupost de 150.000 euros i un termini d'execució estimat de tres mesos. «És un projecte que busca millorar l'accessibilitat a l'entorn del col·legi, així com dotar-lo d'espais adequats per a tot l'alumnat», ha destacat el regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià.

El Projecte de Renovació d'Infraestructures del Carrer de Galícia, les obres del qual ja han començat, va ser aprovat per la Junta de Govern Local a la fi de l'any passat. S'ha esperat al període vacacional perquè les afeccions al col·legi siguen mínimes. La zona d'actuació pertany al districte de Pla del Real, concretament al barri de Mestalla.

Les actuacions previstes se centren a fer per a vianants part del carrer de Galícia, i en l'ampliació del pati del Col·legi Públic. El tancament del col·legi es desplaçarà uns 9,20 metres cap a la línia de façana de l'hotel Westin per ampliar el pati. El nou tancament reproduirà de manera fidel tots els seus detalls arquitectònics. La resta del tram del carrer Galícia quedarà com a espai per als vianants. També s'implantaran les canalitzacions necessàries per a completar i/o ampliar les xarxes de servei al llarg de la zona d'actuació.

«Continuem millorant la mobilitat per als vianants de la ciutat, tenint una espcial cura en l'entorn dels col·legis. Volem garantir la seguretat i l'accessibilitat de l'alumnat i els seus familiars, creant rutes segures i augmentant l'autonomia dels escolars», ha manifestat Sarrià.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE