CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA
Tuesday, November 28, 2017

Especialistes de Breslavia s’interessesn pel Cicle Integral de l’Aigua de València

Un grup d'enginyers i directius, responsables de les àrees de sanejament i drenatge de l'empresa municipal de proveïment i sanejament “MPWIK” de Breslavia (Polònia) han realitzat una visita tècnica a les instal·lacions electromecàniques del Cicle Integral de l'Aigua de València. En concret han visitat la Sala de Telecomandament i Telecontrol situada a la Central Operativa de Sanejament, el dipòsit de tempestes d'Eugènia Viñes, l'estació de bombaments d'aigües pluvials de Marcos Sopena i les instal·lacions municipals del telecomandament d'aigua potable de Vara de Quart.

Enginyers funcionaris del Cicle Integral de l'Aigua els han explicat amb gran detall com es realitza i funciona la gestió de les instal·lacions des de la Central de Telecontrol, així com el comportament de la xarxa de sanejament de la ciutat de València tant en temps sec com en grans pluges. Així mateix, enginyers d’Emivasa els han atés en les dependències municipals de Vara de Quart corresponents a les instal·lacions de proveïment d'aigua.

D'altra banda, han visitat el dipòsit de tempestes situat en el carrer d’Eugènia Viñes, el qual té una capacitat per a albergar 20.476,5 m3 d'aigua de pluja. També se'ls ha explicat el funcionament concret de l'estació de bombament d'aigües pluvials, localitzada en el passeig marítim, al final del carrer de Doctor Marcos Sopena, les bombes instal·lades del qual permeten evacuar fins a 15 m3 per segon d'aigua pluvial.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE