INNOVACIÓ
Friday, December 1, 2017

Finalitza la II edició de Factory Startup Inicial

El projecte és candidat als Premis Europeus ‘European Digital Skills Awards 2017’ de la Comissió Europea

Després de 8 setmanes de treball fonamentalment pràctic, la segona edició de Factory Startup arriba a la seua fi. Es tracta d'un programa pioner basat en la transferència de coneixement dins del empreniment innovador. Este projecte, impulsat per VIT Emprèn, l'àrea de emprendimiento i startups de València Activa, busca obrir les portes del empreniment a tots els ciutadans, fomentant la transformació digital i empoderant als professionals digitals de cara al treball del futur.

Factory Startup ha sigut nominat per la Comissió Europea dins dels Premis Europeus “European Digital Skills Awards 2017”. Uns premis que premien l'impuls a la digitalització i a la millora de les habilitats digitals a Europa i que comunicaran el seu veredicte final el pròxim 7 de desembre a Brussel·les. Una nominació que reconeix el treball de suport a emprenedors i startups, que s'està realitzant des de l'àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l'Ajuntament de València, liderada per la primera tinent d'alcalde Sandra Gómez.

La pròpia Gómez ha destacat “‘el compromís del govern municipal per convertir a València en una ciutat referent a nivell internacional en innovació, amb empreses que puguen créixer des de la nostra ciutat i amb oportunitats per a les quals decidisquen quedar-se i desenvolupar els seus negocis ací’.

El lliurament de diplomes d'acreditació del curs ha tingut lloc en el centre d'ocupació de l'Ajuntament de València de Calle Lleons, presidida per Sandra Gómez i amb presència dels alumnes i professors representants de l'Associació Valenciana de Startups, que han sigut els encarregats del professorat del Programa comptant amb referents del sector de la emprenedoria innovador a València com Yeeply, Beroomers, Mobincube, Startupxplore o GeeksHub i acceleradores com Demium.

A la conclusió de l'acte, Gómez ha ressaltat ‘la importància d'apostar pel talent i el empreniment a València, així com pel desenvolupament tecnològic i la col·laboració públic-privada amb la finalitat de convertir la innovació en el centre de desenvolupament de la ciutat’.

Després de la consolidació del programa com a referent en el camp del empreniment innovador a València, VIT Emprèn seguirà potenciant les habilitats digitals de cara a 2018 amb futurs programes que afermen el seu compromís per a formar als ciutadans en les ocupacions del futur.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE