URBANISME
Wednesday, April 25, 2018

Finalitzen les obres d’obertura del carrer del Dr. Olóriz

Vicent Sarrià: “Esta actuació era una reivindicació veïnal molt antiga”

El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, ha anunciat la finalització de les obres d'obertura del carrer de Doctor Olóriz, del barri de Marxalenes. “Els veïns de Marxalenes ja poden gaudir de l'obertura i urbanització del carrer de Doctor Olóriz”, ha exposat Sarrià, que ha recordat que fa 15 anys, l'Ajuntament va expropiar estos terrenys.

El regidor ha lamentat que “la paràlisi tant del Col·legi Santiago Apòstol com dels governs anteriors va impedir la seua execució”. Les obres d'obertura i urbanització del carrer van donar començament a l'agost de l'any passat, després de l'execució de la reculada del mur del Col·legi Santiago Apòstol. L'actuació correspon al tram del carrer comprès entre els carrers de Màlaga i Reus, així com les respectives zones de confluència.

Entre les tasques realitzades es troba la construcció de voreres de major amplària, el condicionament de passos per als vianants, la construcció de zones d'aparcament, la reposició i l'ocupació de paviments amb textures adequades i materials antilliscants, i la renovació del mobiliari urbà. Tot açò amb un pressupost total de 254.321,22 euros.

“Esta actuació era una reivindicació veïnal molt antiga”, ha assenyalat el regidor Sarrià, que ha continuat: “Corregix les alineacions del carrer i amplia voreres, millorant significativament la mobilitat per als vianants i l'entorn del col·legi”.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE