Monday, September 7, 2020

GÓMEZ AVANÇA QUE LA PROPOSTA DEL DECRET PERMETRÀ A VALÈNCIA ACCEDIR A 40 MILIONS

La vicealcaldessa fa una crida a totes les forces polítiques a treballar amb voluntat d'aconseguir un acord necessari per a fer front a la crisi

) La secretària general dels socialistes i vicealcaldessa de la ciutat de València, Sandra Gómez, ha avançat hui que “gràcies a la proposta de la Federació de Municipis i Províncies i el Ministeri d'Hisenda en el Reial decret sobre els romanents, València podria accedir a 40 milions d'euros”.

Gómez, que s'ha pronunciat en aquests termes després de la concentració de repulsa contra l'últim cas de violència masclista registrat a València, ha valorat com “molt positiva” aquesta proposta perquè “facilitarà que els Ajuntaments puguen tindre accés a més recursos per a atendre les necessitats socials i econòmiques derivades de la crisi”.

En aquesta línia, ha assenyalat que de cara a la preparació dels pressupostos municipals aquests recursos són “fonamentals per a la reconstrucció de la ciutat”. “No podem optar per alternatives que condueixen a les retallades”, ha apuntat i ha emplaçat a totes les forces polítiques a “treballar des del consens i amb voluntat d'aconseguir un acord que beneficie a València”.


Sandra Gómez ha assegurat que esta proposta del Reial Decret beneficia a ciutats com València ja que del total dels 5.000 milions d'euros que el Govern ha posat a la disposició dels Ajuntaments, un 40% tindrà un pes poblacional. “Això podrà suposar que disposem de més de 40 milions d'euros”, ha remarcat.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE