FORMACIÓ I OCUPACIÓ
Thursday, May 12, 2016

IMPULSANT PYMES CELEBRA A VALÈNCIA LA SEUA QUARTA TROBADA DE 2016

El primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Sostenible, Joan Calabuig ha presidit l'obertura del curs de creació i consolidació d'empreses

Durant 2016, el moviment Impulsant Pymes, promogut per 21 companyies multinacionals, recorrerà dotze comunitats autònomes per a oferir a les xicotetes i mitges empreses locals les claus necessàries per a impulsar el seu negoci. L'objectiu és millorar la gestió empresarial des del coneixement i afavorir l'adopció de les noves tecnologies, la innovació i les millors pràctiques empresarials.

Durant dos hores, experts d'empreses com Iberinform, AXA, IKEA, JCDecaux, Banc Santander, Mercedes Benz i Ecoembes, han abordat en ponències de deu minuts qüestions de màxim interès per als gestors de xicotetes i mitges empreses, com la digitalització, el Big Data o tractament de dades, la importància del lloc de treball, les noves estratègies de comunicació, la seguretat empresarial, la recerca de la millor clientela, la internacionalització o el creixement de forma sostenible.

AFAVORINT LA CREACIÓ D’EMPRESES

Així mateix, des de la Regidoria d'Ocupació i Emprenedoria es desenvolupen en l'actualitat diferents programes i accions gratuïtes en matèria de emprenedoria des del Punt d'Atenció a l'Emprenedor (PAE). Entre ells destaquen els programes d'informació i assessorament en l'inici de l'empresa, així com durant els primers anys d'activitat o la realització del tràmit administratiu de la creació i l'alta de l'empresa.

Pel que fa a programes formatius, destaquen les Càpsules per a Emprendre, amb mòduls de 12 hores dedicats a diferents aspectes del funcionament de les empreses. Entre ells destaquen els dedicats a aspectes jurídics, màrqueting o gestió economicofinancera, que començaràn dilluns que vé. La setmana vinent també començarà l'Itinerari per a la Creació i Consolidació d'empreses, un curs de formació de 100 hores destinat a elaborar un Pla d'empresa partint de la idea de negoci.

També estan funcionant el curs Educant per a Emprendre que s'imparteix en diferents col·legis públics de la ciutat de València, amb l'objectiu de donar a conèixer l’emprenedoria entre els més joves, així com els Vivers d'empreses, els premis València Emprèn o la col·laboració amb altres entitats que també treballen en el foment de l’emprenedoria i la consolidació del teixit empresarial.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE