Wednesday, July 13, 2022

Javier Mateo pren possessió com a regidor de l’Ajuntament

El Ple comença amb tres minuts de silenci pel 25 aniversari de l’assassinat de Miguel Ángel Blanco i conclou amb la lectura d’un text homenatge a totes les víctimes del terrorisme

Des d’este dimecres, Javier Mateo entra a formar part de la corporació local i del grup municipal socialista en substitució de Pilar Bernabé, qui ha deixat el consistori en ser nomenada delegada del govern a la Comunitat Valenciana. El nou edil ha pres possessió del seu càrrec en una sessió extraordinària del Ple, que ha començat amb tres minuts de silenci pel 25 aniversari de l’assassinat de Miguel Ángel Blanco i ha finalitzat amb la lectura d’un text subscrit per l’equip de govern en “homenatge, reconeixement i solidaritat a totes les víctimes del terrorisme”. L’oposició ha abandonat l’Hemicicle durant la lectura del document.

El Secretari General i del Ple ha donat pas a l’acte de presa de possessió de Javier Mateo, després que la Junta Electoral haja remés, el passat 8 de juliol, la credencial del nou edil, i este haja presentat les preceptives declaracions d’interessos, béns, activitats i incompatibilitats.
Mateo ha promés el càrrec i ha rebut de mans de l’alcalde, Joan Ribó, el cordó de regidor de l’Ajuntament. L’alcalde li ha traslladat “la meua felicitació, enhorabona i els millors desitjos en el seu treball”. La vicealcaldessa i portaveu del PSPV, Sandra Gómez, ha donat la benvinguda al nou membre de la corporació, fins ara subdirector d’emprenedoria a la fundació València Activa, que assumirà la Regidoria d’Esports.
A l’eixida de l’Hemicicle, Javier Mateo ha manifestat que “és un repte, una oportunitat i un orgull poder ser regidor de l’Ajuntament de València, a més, en la Regidoria d’Esports, un àrea molt social, amb una gran envergadura en una ciutat que és coneguda i reconeguda internacionalment com una ciutat de salut, d’esport i de qualitat de vida”. L’edil ha assenyalat que “espere seguir l’empremta del gran treball realitzat per la meua companya Pilar Bernabé, deixar-me la pell i aconseguir els objectius marcats per a este mandat”. El Ple ha acordat el règim de dedicació exclusiva de Mateo, amb els vots a favor de l’equip de govern, PP i Ciutadans, i l’abstenció de Vox.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE