ESPORTS
Friday, September 28, 2018

Jornades de portes obertes en la Setmana Europea de l’Esport

Es podran visitar les instal.lacions esportives municipals

Després de l'arrancada diumenge passat a València de la Setmana Europea de l'Esport, una iniciativa promoguda per la Comissió Europea i que compta amb el suport a Espanya del Consell Superior d'Esports (CSD), continuen desenvolupant-se les nombroses activitats amb la intenció de promoure els hàbits de vida saludables i esportius entre els ciutadans.

Bona part d’estes activitats es concentren en les jornades de portes obertes que, des de dilluns passat, tenen lloc a les instal·lacions esportives municipals de València. Cada instal·lació ha posat a disposició del ciutadà un calendari replet d'activitats esportives i físiques en les quals podran participar seguint les instruccions de cada organització.

A més, s’ha programat una sèrie d'esdeveniments esportius i competitius que s'aniran desenvolupant al llarg del cap de setmana i, per descomptat, el colofó a la Setmana Europea que tindrà lloc dissabte a la nit en la plaça de l'Ajuntament amb la celebració de la «BeActive Night» que convertirà este espai de la ciutat en un gran poliesportiu a l'aire lliure.

Després de les activitats realitzades dilluns, dimarts i dimecres, este dijous, divendres i diumenge, els ciutadans podran gaudir, també de manera gratuïta, de les diferents activitats a les instal·lacions esportives municipals. El complex de Patraix, per exemple, farà classes de cross training; La Hípica, de pádel i tennis. La piscina municipal de Trafalgar oferirà pilates, ioga o natació terapèutica, entre d’altres. Els poliesportius de Dr. Lluch, Monteolivet, Sant Isidre, Malilla o Torrefiel tindran classes de futbol sala, natació sincronitzada, waterpolo, salsa, bachata o cicle, entre moltes altres coses.

Per a consultar el calendari complet cal entrar en la web de la Fundació Esportiva Municipal i clicar sobre «Més de 100 activitats ací». Ací es poden descarregar les taules d'horaris, els correus per a realitzar la inscripció i les localitzacions de cadascuna d'elles.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE