OCUPACIÓ
Thursday, October 5, 2017

La campanya “Oportunitats” ix al carrer per arribar a tots els barris de la ciutat

Amb este pla poden acollir-se al voltant de 500 aturats de llarga durada i majors de 30 anys

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible i Ocupació, Sandra Gómez, ha tret la campanya Oportunitats “al carrer per a arribar a tots els barris de la ciutat i, especialment, a aquells amb major índex de desocupació com són Algirós, Orriols o El Cabanyal”.

Sandra Gómez, que ha realitzat estes declaracions davant del tòtem instal·lat en l'estació de Renfe i que representa l'aposta de l'Ajuntament per “obrir portes a les persones aturades majors de 30 anys i parades de llarga durada”, ha explicat que l'objectiu d’esta iniciativa és “visibilitzar les accions d'ocupació per arribar al major nombre possible de gent”.

En este sentit, la xarrada en el centre de Barris per l’Ocupació d’Algirós ha suposat el tret d'eixida perquè esta campanya arribe a tots els barris de la ciutat. Sandra Gómez ha recordat que amb este pla poden acollir-se al voltant de 500 aturats de llarga durada i majors de 30 anys als qui “volem ajudar-los a tenir una nova oportunitat laboral i retornar-los l'esperança”.

En concret, el pla comptarà amb “prop de 300 contractes directes de sis mesos, destinats a l'administració pública, així com plans de formació i reciclatge entre els sectors més afectats per la desocupació i cursos d'orientació i formació personalitzada”, ha precisat la regidora, que també ha puntualitzat que es compta amb un pressupost de quatre milions d'euros.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE