Monday, April 20, 2020

LA CIUTADANIA QUE NECESSITE CERTIFICAT ELECTRÒNIC PODRÀ OBTINDRE’L, DES DE HUI DIMARTS, DE MANERA PRESENCIAL

En horari limitat, i mitjançant cita prèvia

Funcionaris de la delegació de Societat de la Informació i Defensa de la Ciutadania, atendran a partir de demà dimarts, 21 d'abril, a aquells ciutadans i ciutadanes que necessiten certificat electrònic per a la realització de les gestions necessàries que ho exigixen. Així ho ha subratllat el regidor responsable de l'àrea, Ramón Vilar, després de l'anunci realitzat divendres passat per l'alcalde de la tornada escalonada del personal municipal a les seues funcions presencials.

«Des de la delegació d'Informació Ciutadana hem estat implementant les condicions de protecció de la salut, tant als ciutadans usuaris com al personal treballador l'Ajuntament, perquè en horari limitat i sempre, mitjançant cita prèvia, puguen retirar els certificats que els són necessaris per a accedir electrònicament a les diferents convocatòries i gestiones via electrònica«, ha explicat l'edil.

Esta atenció personalitzada se centralitzarà en les dependències municipals de la plaça de l'Ajuntament, amb accés pel carrer de l'Arquebisbe Mayoral, controlat per personal de la Policia Local. Tal com ha assenyalat Vilar, «els qui desitgen fer ús d'este servei que, reprenem després de la tornada a la situació regulada pel Decret de 14 de març, hauran de sol·licitar cita prèvia, via web municipal o bé al telèfon 010». El regidor d'Hisenda ha manifestat la seua satisfacció per la disposició del personal del Servei d'Informació a prestar esta atenció presencial.

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENTS CONSOLIDAT

En un altre ordre de coses, Vilar, també regidor delegat d'Hisenda, ha informat que s'ha donat compte a la Junta de Govern, reunida divendres passat, del Període Mitjà de Pagaments consolidat de l'Ajuntament de València, que s'ha situat en 29,5 dies. L'edil ha subratllat que «encara per dècimes, hem aconseguit mantindre el període mitjà en negatiu, malgrat les dificultats de la segona quinzena del mes de març».

Ramón Vilar ha recordat que en la primera quinzena d'abril s'han efectuat pagaments per més de 33 milions d'euros dels quals cal destacar 19.200.000€ a proveïdors, 1.000.000 a prestacions socials, 3.600.000 a l'Agència Tributària i la resta, fonamentalment a Empreses Municipals i Organismes Autònoms perquè compten amb liquiditat per a fer front a les seues obligacions amb els seus proveïdors.


Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE